UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UMDER DERNEĞİ BAŞKANINDAN DENİZ SEKİ’YE ÇAĞRI!..

Günün getirdikleri, dünden bugüne yansıyan gelişmeler, sosyal yaşama dair öne çıkan olaylar ve magazinde öne çıkan başlıklarıyla gündemi kanatlarının altına alan ‘İki Kadın Arasında’ programı çok önemli bir sosyal sorumluluğa imza attı. Canlı yayına bağlanan Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı(UMDER) Leyla Yağanoğlu canlı yayına bağlanarak, ünlü sanatçı Deniz Seki’yi birlikte mücadele etmeye davet etti.

UMDER DERNEĞİ BAŞKANINDAN DENİZ SEKİ’YE ÇAĞRI!..

UçanKuş TV’de Cumartesi hariç haftanın altı günü yayınlanan İki Kadın Arasında programı her akşam olay yaratan haberleriyle, gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Ünlü sanatçı Deniz Seki’nin uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla 3 yıllık cezasının ardından özgürlüğüne kavuştuğu süreci ve yaptığı basın toplantısını değerlendiren program yorumcuları Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal uzman bağlantılarıyla önemli bir konuya temas etti.

DENİZ SEKİ UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE YANIMIZDA OLSUN

Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Yağanoğlu programa bağlanarak, Deniz Seki’ye seslendi. Ünlü sanatçıya geçmil olsun dileklerini ileten Yağanoğlu, Deniz Seki’ninbundan sonraki süreçte UMDER’le el ele olmasını istediğini belirterek “Burdan sizin vesilenizle Deniz Seki’ye sesleniyorum. Eğer bu konuda bir farkındalık yaratmak istiyorsa, buyursun bizimle el ele versin. Uyuşturucu ticareti yapanlarla, bağımlılarla birlikte mücadele edelim. Bizim Beyaz Güvercinimiz olsun” şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERumder  deniz seki