UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAVULCULARIN ÇATIŞMASI KANLI BİTTİ!..

Diyarbakır'da, Ramazan davulcularının yer kavgası kanlı bitti. Sahur vaktinde silah ile çatışan davulculardan Serdar Parlak hayatını kaybederken, 2 davulcu da yaralandı.

DAVULCULARIN ÇATIŞMASI KANLI BİTTİ!..

Şarkıcı Sibel Can'ın yurtdışında eğitim gören oğlu Engincan Ural geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelmiş ve Şişli’de bulunan bir otelde konaklamıştı.

Sabah odasından çıkan ve akşam saatlerinde odasına döndüğünde bazı eşyalarının yerinde olmadığını fark eden Ural. otel yönetimine haber vermiş ve güvenlik kameralarının kayıtları incelenmişti. İncelenen görüntüler sonrası Engincan Ural’ın yan odasında kalan Hollanda vatandaşı S.M gözaltına alındı.

“ALKOLLÜYDÜM KENDİ ODAM SANDIM”

Yurtdışı çıkış yasağı konularak serbest bırakılan S.B bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya avukatı Savaş Adalet ile birlikte katılan S.B, suçlamaları kabul etmedi. Tercüman yardımıyla ifade veren S.B, böyle bir olaya adının karışmasından üzgün olduğunu belirterek, “Olay sırasında alkollüydüm. Müştekinin odasına yandaki odama ait kartla girdim. Kendi odam zannederek müştekinin odasının kapısına kartımı taktım. Kapı açıldı” dedi.

ADLİ KONTROL TEDBİRİ KALDIRILDI

Odaya yanlışlıkla girdiğini söyleyen sanık, “Sarhoş olduğumdan odadaki bir poşet içinde bulunan bazı eşyaları alıp yandaki kendi odama götürdüm” dedi. Polis geldiğinde poşeti olduğu gibi teslim ettiğini söyleyen S.M, “Çok üzgünüm, pişmanım” dedi.

Alınan beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme, sanık hakkındaki yurtdışı çıkış yasağının kaldırılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRAMAZAN  DAVUL