UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODELDEN TACİZ İTİRAFI! İLK KEZ AÇIKLADI!..

Ashley Graham, ergenliğinde katıldığı bir fotoğraf çekiminde yaşadığı cinsel istismar hakkında içini döktü.

ÜNLÜ MODELDEN TACİZ İTİRAFI! İLK KEZ AÇIKLADI!..


Glamour dergisine röportaj veren 29 yaşındaki model, 17 yaşındayken çalıştığı kampanyanın fotoğraf çekiminde, fotoğraf asistanı tarafından nasıl tacize uğradığını ve zorlandığını anlattı.

Daha da kötüsü, olayı annesinden saklamak zorunda kalmıştı ve o tacizcisini iyi biri olarak tanıtıp onunla beraber çalışmaya devam etmişti.

Fotoğraf asistanı onu takip etmemi söyledi ve ben de işle ilgili bir şey göstereceğini düşünüp peşinden gittim.

Ancak o birden penisini çıkardı ve bana ‘tut şunu’ dedi! Ben de ‘hayır! Bu iğrenç!’ diye bağırdım. Çok korkmuştum. Tanrıya şükür kapıya yakındım ve kaçmayı başardım.

Ashley, bu hikayeyi daha önce kimseye anlatmadığını söyledi ve tacizcisinin bir sevgilisi olduğunu bildiğini ve o kızı tanıdığını; ancak belki adam değişir diye kıza hiçbir şey anlatmadığını ekledi.

Bu iğrenç olay süper model için oldukça yaralayıcıydı çünkü bu olaydan 7 yıl önce daha 10 yaşındayken de benzer bir tacize maruz kalmıştı.

Ashley’nin anlattığına göre aile dostlarının 18 yaşındaki oğlu, yüzmeden sonra onu yanına çağırmış ve penisine dokunmaya zorlamıştı.

O zaman küçük olduğu için olayı fazla kavrayamayan Ashley, 17 yaşında başına ne geldiğini biliyordu ve daha olgundu.

Güzel model 'Bu talihsiz olaydan sonra bir daha asla sette birileri tarafından yönlendirilmeme izin vermedi ve seksi pozlar için kendi kurallarımı koydum.' şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAshley Graham