UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOK! ÜNLÜ İSİM TAŞIYICI ANNE YÖNTEMİYLE BABA OLACAK!

Ünlü modacı Hakan Akkaya taşıyıcı anne yöntemiyle baba olacağını duyurdu.

ŞOK! ÜNLÜ İSİM TAŞIYICI ANNE YÖNTEMİYLE BABA OLACAK!

Hakan Akkaya, katıldığı bir programda şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Hakan Akkaya “Yolda gördüğüm herkesin sadece kıyafetine ve üzerine uyup uymadığına bakıyorum. Psikoloğum artık işi biraz bırak dedi. 16 yıldır hayatımda birisi yok ve aşık olamıyorum. İşim haricimde başka bir şeye vakit ayıramıyorum. İşimle yatıp işimle kalkıyorum” dedi.

15 yılda 10 psikologla çalıştığını ve psikologlarını sıkılıp değiştirdiğini söyleyen Hakan Akkaya “15 yılda 10 psikolog değiştirdim. Sürekli anlattığım için sıkılıyorum ve psikologlarımı sürekli değiştiriyorum” diye konuştu.

'ESKİDEN ÇOK UKALAYDIM'

30 yaşından sonra çok değiştiğini ve insanları sınıflandırmamayı öğrendiğini söyleyen Hakan Akkaya “30 yaş benim için çok farklı. Eskiden çok ukalaydım. 30 yaşımda ünlü oldum kendi markamı kurdum. İnsan ayırmamayı ve sınıflandırmamayı öğrendim” dedi.

'BABA OLACAĞIM'

Kız kardeşinin kendisi için taşıyıcı anne bulduğunu ve baba olmak için taşıyıcı anneyle bunu sağlayacağını söyleyen Hakan Akkaya “Kız kardeşimin 2 çocuğu var. Benim de baba olmam için taşıyıcı anne buldu. Taşıyıcı anneden çocuk sahibi olmayı istiyorum. Diğer ilişkilere karşıyım, çünkü zamanla bitiyor” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAKAN AKKAYA