UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GAME OF THRONES DİZİSİNİN FİNALİ İÇİN ŞAŞIRTAN KARAR!

HBO kanalının yöneticisi Casey Bloys dizinin finalinin ertelendiğini duyurdu.

GAME OF THRONES DİZİSİNİN FİNALİ İÇİN ŞAŞIRTAN KARAR!

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin 7. sezonu için geri sayım başladı. 16 Temmuz'da başlayacak Game of Thrones'un 2018 yılında final yapacağı konuşuluyordu ancak kanalın sahibinden Game of Thrones'un final sezonuyla ilgili sürpriz bir açıklama geldi.

Game of Thrones’un 16 Temmuz'da başlayacak 7. yeni sezonu dizinin tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor...

Bu yaz ekranlara gelecek olan Game of Thrones 7. sezonun ardından 2018 yılında Game of Thrones’un 8. sezonuyla final yapacağı konuşuluyordu.

Dizinin yayınlandığı HBO kanalının sahibi Game of Thrones’un final sezonu hakkında şaşırtıcı bir açıklama yaptı.

HBO kanalının yöneticisi Casey Bloys, Entertainment Weekly dergisine yaptığı açıklamada Game of Thrones dizisinin finalinin 2018 yerine 2019 yılına sarkabileceğini söyledi.

Bloys röportajda David Benioff ve D.B. Weiss'in henüz senaryo yazımı aşamasına gelmediğini ve net bir karar vermediğini bu nedenle HBO’nun bütün bölümler tamamlanmadan sezonu yayınlamayacağını açıkladı.

Bir yandan spin-off’larla ilgili de konuşan Bloys, Game Of Thrones’un yaratıcılarının yeni dizilere dahil olmayacağını duyurdu ve ekledi: “Bu yapımların amacı George R.R. Martin’in dünyasını yaratmak.”

HBO, Game of Thrones’un geçmiş evrenine ışık tutmak ve dizideki karakterlerin kendilerine özgü hikayelerini anlatmak üzere 4 farklı spin-off dizisinin izleyiciyle buluşacağını açıklamıştı,

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGame of Thrones