UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

38 GÜNLÜK BEBEĞE CİNSEL İSTİSMARIN CEZASI BELLİ OLDU!

Minik bebeğe cinsel istismara ömür boyu hapis istendi.

38 GÜNLÜK BEBEĞE CİNSEL İSTİSMARIN CEZASI BELLİ OLDU!

Van'da 38 günlük erkek bebeğe cinsel istismarda bulunarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan, aralarında bebeğin annesinin de bulunduğu 3 şüpheli hakkındaki soruşturma tamamlanarak ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı yazılı açıklamada 3 sanık hakkında Van 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldığını duyurdu. Açıklamada 26 Ocak 2017'de meydana gelen olayla ilgili gözaltına alınan ve 4 gün sonra tutuklanan P.T., F.A. ve Y.G. adlı şüpheliler hakkında 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek çocuğu, beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, bu suça yardım ile çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından Van 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldığı kaydedildi.

22 SAAT SONRA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Van'da 26 Ocak'ta anne P.T. ile F.A. ve Y.G. tarafından kusma ve halsizlik şikayetleri ile özel bir hastaneye getirilen 38 günlük bebek tüm müdahalelere rağmen 22 saat sonra hayatını kaybetmişti. Bebeğin kafatasında kırık, vücudunun değişik yerlerinde ısırık, sol gözünde morluk ve cinsel istismar bulgularına rastlanınca, hastane yönetimi durumu polise bildirmişti. Gözaltına alınan anne P.T. ve onunla birlikte hastaneye gelen F.A. ile Y.G. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCİNSEL İSTİSMAR