UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ SEKİ HAPİSTEN ÇIKAR ÇIKMAZ BAKIN NEREYE GİTTİ?

Deniz Seki cezaevinden çıkar çıkmaz ilk adresi orası oldu.

DENİZ SEKİ HAPİSTEN ÇIKAR ÇIKMAZ BAKIN NEREYE GİTTİ?

‘Uyuşturucu temin etmek suçundan’ tutuklanarak 2014 yılından beri cezaevinde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki tahliyesinin ardından Mecidiyeköy'de bir otele gitti. Otele girdiği sırada basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seki, “İki gün sonra buluşunca her şeyi konuşacağız. Birazcık dinleneyim ne olursunuz. Hepinizi çok özledim” dedi.

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve 2014 yılından beri Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki bugün saat 15:30 sıralarında tahliye oldu. Hayranlarının ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu. Ünlü sanatçı daha sonra bir minibüse binerek cezaevinden ayrıldı. Dinlenmek üzere Mecidiyeköy'de bir otele giden ünlü sanatçıya erkek arkadaşı Faruk Salman ve yönetmen kardeşi Serdar Seki eşlik etti. Burada da basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seki, şimdi dinlenmek istediğini ama daha sonra konuşacağını söyledi.

Ünlü sanatçı otele girdiği sırada, “İki gün sonra buluşunca her şeyi konuşacağız. Birazcık dinleneyim ne olursunuz. Hepinizi çok özledim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Deniz Seki görüntülemek isteyen basın mensupları arasında izdiham yaşandığı görüldü. Ünlü sanatçının eşyaları ise sabah saatlerinde 2 tane koli içerisinde cezaevinden çıkarılmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeniz seki