UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER

1-MUSTAFA CECELİ - SELİN İMER

Sinem Ceceli ile olan 9 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Mustafa Ceceli bir anda magazin gündemine damgasını vurdu. Ceceli boşanmakla kalmadı üstüne bir de sosyetik güzel Selin İmer’le fotoğraflarının basına servis edilmesinden sonra “ABD’den dönünce evleneceğiz” açıklamasıyla bir kere daha şok etkisi yarattı. Ceceli’nin boşandıktan 9 gün sonra verdiği bu karar herkes tarafından eleştirilirken Selin İmer’in de evli bir erkekle birlikte olması tepkilere sebep oldu. Ceceli ve İmer’in aşkı bu hafta inenler listemizde bir numarada..

2- HADİSE

Şarkıcı Hadise’den ses seda yok. Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının kadrolu jürisi olan Hadise yarışmanın bitmesinden sonra inzivaya çekildi. Ne müzik anlamında ne de proje anlamında bir şey yapmayan Hadise, Hakan Sabancı’yla adını duyurmaya çalıştı ama olmadı. Nisan ayında Dubai’de yaptığı tatilde ise Amerikalı bir sporcuyla yeni bir aşka yelken açtı ama o da kimsenin ilgisini çekmedi. Hal böyle olunca akla ilk gelen yorum ‘’Acun varsa Hadise var’’oldu. Bu da şarkıcıyı inenler listesine ikinci sırada girmesine neden oldu.

3-BELÇİM BİLGİN

Hiçbir projede yer almayan Belçim Bilgin hem özel hayatında hem de iş hayatında sekteye uğradı. Oğlu Rodin ile birlikte Londra’ya yerleşen Belçim Bilgin en son 2016 yılında ‘ Annemin Yarası’ filminde yer almış ve bir daha onu ekranlarda görmek nasip olmamıştı. Üstüne bir de Yılmaz Erdoğan ile evliliğinde sorunlar yaşadığı ve en son yapılan röportajda da parmağında alyansın olmaması çıkan dedikoduları doğrular niteliğindeydi. Belçim Bilgin’in bu yok oluşu inenler listemizin üçüncü sırasında…

4- MUAZZEZ ERSOY

Müzik piyasasında kaybolan bir başka ünlü ise Muazzez Ersoy... Bir süredir ne bir müzik icraatı olan ne de bir tv projesinde yer alan Muazzez Ersoy’u her yıl olduğu gibi bu yıl da sadece iftar davetlerinde boy gösterirken görüntüledik. Muazzez Ersoy bu hafta inenler listemizde 4. sırada…

5- ROBER HATEMO

Şöhreti 90’larda kalan bir diğer ünlümüz Rober Hatemo. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Rober Hatemo yeni bir şarkıyla piyasaya geri dönüş yaptı ama bu şarkı da tutmadı. Rober Hatemo bu hafta inenler listemize 5. sıradan girdi.

ÇIKANLAR

1-DENİZ SEKİ:

Çıkanlar listemizde doğal olarak zirvede çünkü artık cezaevinden çıktı!.. Sevenleri uzun süredir bu anı bekliyordu. Seki, sabırla günlerini tamamladı ve daha çıkmadan bir sürü konserin ön anlaşmasını imzaladı. Deniz Seki, çıkanlar listemizin ilk sırasında…

2- 1 ERKEK 1 KADIN

UçanKuş Tv’nin sevilen programı ‘1 ERKEK 1 KADIN’ bomba içerikleriyle hafta içi her gün evlerinize konuk oluyor. Burhan Yücel ve Simge Andaç’ın gözünden kadın-erkek ilişkilerini masaya yatıran program bu hafta çıkanlar listemizde 2. sırada yer aldı.

3-NİHAT HATİPOĞLU

Ramazan programlarının vazgeçilmez ismi Dr. Nihat Hatipoğlu her sene olduğu gibi bu yıl da ATV ekranlarında yerini aldı. Hem iftar saatinde hem de sahurda ekranlarda olan Hatipoğlu, reytinglerde aldığı oranlarla en çok izlenen programlar arasında yer aldı. Nihat Hatipoğlu çıkanlar listemizde 3. sırada.

4-POLAT YAĞCI

Ünlü prodüktör Polat Yağcı her sene olduğu gibi bu sene de geleneği bozmadı ve ünlüleri iftar sofrasında buluşturdu. Hafta içinde verdiği iftar yemeğiyle birçok ünlüyü bir araya getirdi. Keyifli sohbetlerin edildiği o gecenin mimarı Polat Yağcı bu hafta çıkanlar listemizde 4.sırada.

5- FATİH SAVAŞ İLE SAHUR SOHBETLERİ – FOX

Fatih Savaş’ın hoş sohbeti ve birbirinden değerli uzman konuklarıyla “Fatih Savaş’la Sahur Sohbetleri” Ramazan ayı boyunca FOX TV’de her gece ekranlarda olmaya devam ediyor. Aynı zamanda programda sürpriz ünlü isimleri ağırlayan Fatih Savaş’a solist Hasan Akıntaş ve ekibinin eşsiz nağmeleri de eşlik edince sahur programlarına farklı bir tat kazandıran “Fatih Savaş’la Sahur Sohbetleri” çıkanlar listemizde 5.sırada yer aldı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinen çıkanlar