UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKAN SABANCI KÜRKÇÜ DÜKKANINA GERİ Mİ DÖNDÜ?..

Aslışah Alkoçlar’dan ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Hakan Sabancı, iki yıl önce flört ettiği eski manken, Lara Surol ile yeniden aşk yaşıyor.

HAKAN SABANCI KÜRKÇÜ DÜKKANINA GERİ Mİ DÖNDÜ?..

Aslışah Alkoçlar ile evlilik yolundaki ilişkisi bittikten sonra adı pek çok güzelle anılan genç iş adamı Hakan Sabancı, meğer kürkçü dükkanına geri dönmüş!

Hakan Sabancı’nın kürkçü dükkanı, ilk göz ağrılarından biri olan Lara Surol… Sosyetenin gözde bekarlarından Hakan Sabancı, iki yıl önce kısa bir süre flört ettiği, kendisinden altı yaş büyük olan bir çocuk annesi eski manken Lara Surol ile aşk yaşıyor.

AİLESİNİ YİNE KIZDIRACAK

Ex aşıklar yaklaşık bir ay önce tekrar flört etmeye başlamış, her ikisinin de mutluluktan ayakları yere basmıyormuş. Hakan Sabancı, Perşembe günü yakın bir arkadaşının düğünü için Bodrum’a gitmiş. Sarmaş dolaş görülmüşler. Beraberinde sevgilisi Lara Surol’u da götürmüş. Hakan Sabancı’nın teknesinde kalan aşıklar, ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkarıyormuş. Ne diyelim, Allah mesut etsin. Yalnız Hakan Sabancı’nın Lara Surol ile ilişkisi, iki yıl önce annesi ve babası Arzu – Ömer Sabancı çiftinden veto yemişti. Bakalım anne – babanın ikinci raunttaki tutumları ne olacak…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13