UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BODRUM’DA TURİSTLERLE TUR TEKNESİ ÇALIŞANLARI BİRBİRİNE GİRDİ!.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tekne çalışanlarıyla yerli turistler arasındaki kavgada 8 kişi yaralandı. Yaralılar, tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

BODRUM’DA TURİSTLERLE TUR TEKNESİ ÇALIŞANLARI BİRBİRİNE GİRDİ!.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tur teknesi çalışanları ile yerli turistler arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, deniz üzerindeki bir eğlence merkezinden çıkan yerli ve yabancı turistlerden oluşan 21 kişilik grup, kendilerini karaya götürecek servis teknesine bindi. Tekne hareket ettikten bir süre sonra arızalandı.

Bunun üzerine günlük bir tur teknesinden yardım istendi. Beklenen tekne yolcuları almaya geldi. Bu sırada teknede bekleyenlerden bazıları ile geç geldikleri ileri sürülen tekne personeli arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu 3'ü günlük tur teknesi personeli, 5'i yerli turist 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yardıma giden teknenin çalışanları, yakınlarını arayıp durumun güvenlik güçlerine bildirilmesini sağladı. İhbar üzerine harekete geçen Bodrum Sahil Güvenlik ekibi, teknenin bulunduğu bölgeye intikal etti. Teknedekiler güvenlik güçleri eşliğinde karaya çıkarıldı.

Yaralılar götürüldükleri Bodrum Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbodrum  tekne  kavga