UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİN İMER’İN BAŞI GEÇMİŞİYLE DERTTE!..

Mustafa Ceceli'yle aşka yelken açan ve evlenme kararı alan sosyetik güzel Selin İmer'in başı geçmişiyle dertte. Adı çok sayıda ünlü isimle anılan ve bir dönem magazin sayfalarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan İmer, evlilik öncesi internet ortamında hakkında çıkan haberleri sildirmek için mücadeleye koyuldu.

SELİN İMER’İN BAŞI GEÇMİŞİYLE DERTTE!..

Şarkıcı Mustafa Ceceli’nin eşinden boşanıp sosyetik güzel Selin İmer ile birlikteliğini gözler önünde yaşamaya başlaması magazin gündeminin zirvesindeki yerini koruyor. Çift ilişkilerinin basına yansımasının ardından evlilik planlarını öne çekti. Bir yandan haklarında çıkan haberler, bir yandan Ceceli’nin fanlarının sert eleştirileriyle mücadele eden çift, evlenerek bazı sorunların önüne geçmek istiyor.

FOTOĞRAFLARININ KALDIRILMASINI İSTİYOR

Ancak İmer’in başka bir sorunu daha bulunuyor. Geçmişte aralarında ünlü iş adamlarının da bulunduğu bazı medyatik isimlerle anılan ve internette hakkında çok sayıda aşk haberi bulunan sosyetik güzel, evlilik öncesi bunları sildirmek için mücadeleye koyuldu. Daha önce Hakan Baş, Gökhan İleri, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili gibi isimlerle aşk yaşayan, basına yansımayan da birçok ilişkisi olan İmer, internetten geçmişini sildirmek için harekete geçti. İmer, site yetkililerinden bazı fotoğraflarının da kaldırılmasını talep etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSELİN İMER