UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ’NİN YENİ PROJESİNİN MÜJDESİNİ SİNAN AKÇIL VERDİ!

İrem Derici’yle arasındaki buzlar eriyen Sinan Akçıl bir de müjdeli haber verdi. İrem Derici’nin televizyon programını müjdeleyen yakışıklı popçu Derici’nin ilk konuğu olacak.

İREM DERİCİ’NİN YENİ PROJESİNİN MÜJDESİNİ SİNAN AKÇIL VERDİ!

Sinan Akçıl, dijital ortamlarda 3.5 milyon dinlenme sayısına ulaşan “Yüzyılın Aşkı”nın kutlama yemeğini Etiler’de bir restorantta yaptı. Çıkışta Gürkan Şef’in özel isim yazılı bıçaklarının yerini değiştirdiğini söyleyen Sinan Akçıl, isminin sakıncalı kişilerle yan yana gelmesinden rahatsızlık duyduğunu söylemesi bir süredir arasının bozuk olduğu İrem Derici’yi akıllara getirdi. Sinan Akçıl’ın İrem Derici’nin albüm tanıtımına katılmaması nedeniyle arası açılmıştı. Sinan Akçıl, “Ben onu dinlemeden lansmana gelmişim, sorunları hallettik” diyerek barıştıklarını vurguladı.

İREM DERİCİ’NİN YENİ PROJESİNİ MÜJDELEDİ!

Aralarında hiçbir sorun kalmadığının altını çizen Sinan Akçıl, İrem Derici’nin televizyon programına başlayacağını ve Mustafa Ceceli’yle birlikte ilk konuğu olacağının müjdesini verdi.

FENERBAHÇELİ SİNAN AKÇIL ŞARKISINI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ’A ADADI!
Yepyeni albümü “Yüzyılın Aşkı”yla bu yıla damgasını vuran Sinan Akçıl, Serdar Ortaç’la düet yaptığı çıkış parçası “Yüzyılın Aşkı”nı Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’a uyarladı. Fenerbahçeli Akçıl, taraftarlardan tepki alınca  “Şarkı çıktığında Beşiktaş şampiyon oldu, öyle denk geldi” dedi.

RUMEN SEVGİLİ MÜSLÜMAN MI OLUYOR?

Sinan Akçıl’ın Rumen sevgilisi Otilia’nın Eyüp Sultan’ı ziyaret ederek dua ettiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması Müslüman olacağı söylentilerini beraberinde getirmişti. Sinan Akçıl, “öyle bir düşüncesi var. Çok saygı duyuyor dinimize, bu da beni mutlu ediyor” sözleriyle netlik kazandırdı.


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl