UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

M. CECELİ İLE YAŞADIĞI AŞKLA GÜNDEME GELEN SELİN İMER KİMDİR?

İşte Mustafa Ceceli'nin gönlünü kaptırdığı sosyetik güzel Selin İmer'in geçmişi....

M. CECELİ İLE YAŞADIĞI AŞKLA GÜNDEME GELEN SELİN İMER KİMDİR?

Sosyetenin yakından tanıdığı Selin İmer, 14 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi.

İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan Selin İmer, daha sonra ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı.

AŞK DEFTERİ KABARIK

Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları olan 34 yaşındaki Selin İmer, bugüne kadar ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti.

Selin İmer'in adı Doruk Kaya, İbrahim Toraman, Alican Ulusoy, Hakan Baş, Nedim Keçeli ve Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı.





ARDA VE SİNEM’İN ARASINA DA SELİN GİRDİ!

Sinem Kobal’dan ayrılır ayrılmaz adı Arda Turan ile birlikte anılan Selin İmer'in Madrid'de Arda'nın evine yerleştiği dedikoduları hızla yayılmıştı. Fakat Arda Turan bu aşkı yalanladı.



KÜRK POLEMİĞİ

Selin İmer, bir dönem gerçek kürk giydiği için çok eleştirilmişti. Hatta gazetecilerin yaptığı eleştirilere “Şuna ‘Param yetmiyor’ desene, hayvanı ben mi katlettim?” cevabını vererek büyük tepki çekmişti.


BARDA KAVGA

Oyuncu Öykü Çelik, Nişantaşı Sess barda Aslıhan Doğan ile Selin İmer'e saldırmıştı. Bardan kovulan Öykü Çelik Twitter'da övünerek: İki leşimiz var! diyerek haberi bizzat kendisi duyurmuştu.


DEMET AKALIN’IN DA RADARINA TAKILDI

Demet Akalın’ın eski eşi Oğuz Kayhan’la Selin İmer’in yazıştığını iddia etmiş Selin İmeri ise bu olaya cevap olarak  “Ben Oğuz Kayhan’ı aramadım. Oğuz bir gecce beni arayıp telefonla Yıldız Tilbe’nin bir şarkısını dinletti. Ama hiç konuşmadı. Sonra ben aradım. ‘Bir daha beni arama’ diye ikaz ettim. Demet Akalın’ın söylediği gibi Oğuz Kayhan’la aşk filan yaşamıyorum. Bir kere olsun ona mesaj atmadım” diye yanıt vermişti.


MARJİNAL İLİŞKİLERİ DE ÇOK KONUŞULDU!

Sosyetik güzelin bir zamanlar tatile eski iki sevgilisi genç iş adamları Alican Ulusoy ve Doruk Kaya ile birlikte çıktığı haberleri de basına bomba gibi düşmüştü. Alican Ulusoy ile aşk yaşamıştı. St. Tropez'de kaldıkları 1 hafta boyunca gece-gündüz demeden bir arada olan grup için, 'Geniş Sosyete' başlıkları atılmıştı.


 

FAZLA KİLOLARI OLAY OLMUŞTU

Bir dönem fazla kilolarıyla da konuşulan Selin İmer, Şeyda Coşkun'dan yardım alarak bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 10 kilo vermeyi başarmıştı.


 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13