UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VASİLİ ALİ KEMAL’İN KENDİ OĞLU OLDUĞUNU ÖĞRENEBİLECEK Mİ?

Cevdet hakkındaki hakikati öğrenen Yunan Kumandan Vasili, onu bir seçim yapmaya zorluyor; Cevdet vatanı ile ailesi arasında kalıyor!

VASİLİ ALİ KEMAL’İN KENDİ OĞLU OLDUĞUNU ÖĞRENEBİLECEK Mİ?

Cevdet'in, Yunan Ordusu içine sızmış gerçek bir vatansever olduğunu öğrenen Vasili, Azize, çocuklarını ve annesini tutsak eder. Cevdet'in, yaptıklarının cezasını ailesinin infaz edilmesiyle ödeyeceğini söyleyen Vasili, onun bir karar vermesini ister. Ya vatanını seçecek ya da ailesinin infazını engelleyebilecektir. Cevdet ise vatana olan sevgisinin sonsuz olduğunu ve ihanet edemeyeceğini dile getirir.

Cevdet ve ailesi, savaşın soğuk nefesini ilk defa iliklerinde hissetmektedirler. Ali Kemal'in, kaldığı hücreden alınarak infaza götürülmesi karşısında Azize ve kızları çaresizliğini gizleyemez. Cevdet, ailesinin infaz edilmesini engelleyebilecek mi? Vasili'nin aldığı mektup, Ali Kemal hakkındaki fikrini değiştirecek mi?

İngiliz Charles Hamilton ise Tevfik'e yeni bir vazife verir. Yeni vazifesi; Mustafa Kemal Paşa'yı Charles Hamilton'a getirmek olan Tevfik, nasıl bir yol izleyecek?

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvatanım sensin