UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGNUM'DAN BİR İLK DAHA! DONDURMA, ÇİKOLATA VE KAHVE İŞ BİRLİĞİ!

Bir dondurmanın hem çikolata krizinize iyi gelmesini hem de kahve isteğinize cevap vermesini hayal ettiniz mi? 2017 yılına iddialı bir giriş yapan hazzın markası Magnum, Bağdat Caddesi’nde Magnum Store İstanbul’un kapılarını haz tutkunlarına açtı.

MAGNUM'DAN BİR İLK DAHA! DONDURMA, ÇİKOLATA VE KAHVE İŞ BİRLİĞİ!

Magnum Store İstanbul, Wangan Mimarlık ekibinin tasarımlarıyla yenilenen konseptiyle ve sürpriz içerikleriyle dünyada 22 ülkede ve 27 şehirde bir dondurmadan çok daha fazlasını isteyen haz düşkünleri için alarma geçti.

Bünyesinde birçok lezzeti barındıran Magnum, bir dondurma olmaktan çok daha fazlasını vaat etti. Magnum, elle toplanan Magnum kakao çekirdeklerini, el yapımı Magnum Limited Çikolata Serisi’yle eşsiz bir lezzet yakaladı.

İlklere öncülük eden Magnum Store İstanbul, kakao,çikolata uzmanlığını başka bir kategoriye taşıdı ve “Cacao Pleasure” konsepti altında kahve bazlı Magnum içecek serisini haz severlerin beğenisine sundu.  Hem soğuk hem de sıcak çeşitleriyle tutkunu olduğunuz tatların Magnumlaştırıldığı bu seriyle Magnum Store İstanbul’da, haz dolu sohbetleriniz kahvenizle keyiflenecek…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMAGNUM  MAGNUM STORE