UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ İDDİA! DENİZ SEKİ'Yİ SEVGİLİSİNİN BABASI MI YAKALATTI?..

Faruk Salman'ın 5 Haziran'da özgür kalacak olan Deniz Seki'yi terk ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İşte ayrılık iddialarının perde arkası

FLAŞ İDDİA! DENİZ SEKİ'Yİ SEVGİLİSİNİN BABASI MI YAKALATTI?..

Faruk Salman ile Deniz Seki'nin ayrılık haberi haftanın konusu oldu. HT Magazin yazarı İpek Durkal  bu iddialara dair şoke eden bir iddiada bulundu. Faruk Salman, 128 haftadır aralıksız ziyaret ettiği nişanlısı Deniz Seki’yi, haklarında ayrılık dedikodularının çıktığı hafta, babası izin vermediği için görmeye gitmedi.

 

AVUKATI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

5 Haziran Pazartesi günü 36 ay kaldığı cezaevinden çıkarak özgürlüğüne kavuşacak olan Deniz Seki’ye nişanlısından son hafta şoku. Geçtiğimiz günlerde çıkan ayrılık dedikodularını avukatı aracılığıyla yalanlayan Faruk Salman, her hafta aksatmadan ziyaret ettiği Seki’yi 128 hafta sonra ilk kez ziyaret etmeyerek kafaları karıştırdı.

 

AYRILIK NEDENİ BABA MI?
İddialara göre Salman’ın babası, tahliye sonrası evleneceği söylenen oğlunu baskılarla Seki’den ayırmaya çalışıyor. “Çocukluk aşkım” dediği Seki’yi 22 yaşındayken terk eden işadamının ünlü şarkıcıyı tahliyesine bir hafta kala yine terk ettiği konuşuluyor.

Salman’ın babasının, Seki’yi kaçak olduğu günlerde polise ihbar eden kişi olduğu da söyleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeniz seki  faruk salman