UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

1-   İNENLER:

1- BERRAK TÜZÜNATAÇ:

Bir zamanlar podyumlarda fırtına estiren Berrak Tüzünataç, kariyerine oyunculukla devam etti. Performansıyla birden yıldızlaşan Tüzünataç’ın ne var ki havası kısa sürede söndü. Üstüne üstlük uzun süre ekranlardan uzak kalan ya da projelerde yan rollerde izlediğimiz Tüzünataç, son projesi internet dizisinde de Serenay Sarıkaya’nın gölgesinde kalınca  inenler listemizde 1.numaranın sahibi oldu.

2- ÖZGE ULUSOY:

Hacı Sabancı ile 6 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan Özge Ulusoy’un ilişkisi evlilik yolunda bitmişti. Ünlü iş adamı Hacı Sabancı ile birlikte olduğu dönemlerde Özge Ulusoy, sık sık “parası için birliktedir” eleştirilerine maruz kalıyordu. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta bir üniversitede öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ulusoy, yaptığı skandal açıklamayla eleştirileri haklı çıkardı. “Mankenler fakirlerle mi çıksınlar” sözleriyle magazin gündemine oturan ünlü model,  ilişkisinde paraya önem vermesi nedeniyle inenler listesinde 2. sırada yer aldı.

 

3-CESUR VE GÜZEL:

 Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel dizisi ilk haftasında zirveye oturduktan sonra reytingleri hızla erimeye başladı. Büyük umutlarla başlayan dizi aynı yayın kuşağında güçlü rakiplerle karşılaşınca reytinglere yenik düştü ve yayın tarihinde sona geldi. 22 Haziran’da ekranlara veda edecek olan Cesur ve Güzel dizisi, hal böyle olunca inenler listemize 3.sıradan girdi.

 

4- ELÇİN SANGU:

Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir şöhret yakalayan Elçin Sangu, dizinin final yapmasından sonra kabuğuna çekildi. 2017’nin Ocak ayında ekranlara veda eden diziyle birlikte Elçin Sangu’da ortalıktan yok oldu. Yaz sezonunda da yeni bir anlaşmaya imza atmayan ünlü oyuncu, “geçici şöhret” olarak mı kalacak yoksa bomba gibi bir dönüş mü yapacak bilmiyoruz ama inenler listemize 4. sırada girmekten kurtulamadı.

 

5- HAKAN PEKER:

90’ların efsane ismi Hakan Peker, bir dönemin unutulmayanları arasında yer aldı. Ancak yıllar geçtikçe değer kazanan sanatçılara nazaran Hakan Peker zamana yenik düştü. Eşinin yardımlarıyla ayakta kalmaya çalıştı ama olmadı. Kırk yılda bir verdiği Açıkhava konserlerinin görüntülerini de yıl boyunca defalarca sosyal medya hesaplarında verip, sürekli sahnedeymiş izlenimi yaratırken, komik duruma düştü.   Hal böyle olunca, Hakan Peker de inenler listemizin 5. sırasında yer aldı

 

ÇIKANLAR:

 

1-SERKAN KAYA:

Yaşar Gaga’nın Alakasız Şarkılar albümünde, Serkan Kaya “Bi Cacık Olmaz”  şarkısıyla kısa sürede müzikseverlerin beğenisini kazandı. Serkan Kaya’nın tarzının dışında olmasına rağmen kendine has yorumlarıyla ve şarkıyı kendine özümsemesiyle Serkan Kaya listemizde 1. sırayı hak etti…


 

2- BENSU SORAL

Reyting rekorları kıran İçerde dizisinde Melek karakterine hayat veren, Bensu Soral’ın hızlı yükselişi de devam ediyor… Rol aldığı diziden ayrılmasına rağmen hala adından söz ettiren güzel oyuncu, reklam anlaşmalarıyla da tv yapımcılarının ilk tercihi oluyor. Son olarak 70’inci Cannes Film Festivali’nde Türkiye’yi temsil eden Bensu Soral başarılarıyla çıkanlar listemizde 2. sırada.


3-SİNAN AKÇIL:

Dur durak bilmeden beste yapan Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde “Yüzyılın Aşkı” albümünün tanıtımını muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi. Albümün çıkış parçası Yüzyılın Aşkı’nda Serdar Ortaç’la düet yapan yakışıklı popçu, 2017 yazına bomba gibi bir giriş yaptı.  Şarkı, dijital ortamda da 2 buçuk milyonun üzerinde dinlenme rekoru kırınca Akçıl çıkanlar listemizin 3. sırasında kendine yer buldu.

 

 

4-TÜRK MALI VE ŞEVKAT YERİMDAR

 Komedi yine revaçta… İşte Türk Malı, yeni bölümleriyle hemen ratingi kapıp, dikkatleri üstüne çekti. Aynı şekilde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Murat Akkoyunlu ve Pascal Nouma’nın yer aldığı “Şevkat Yerimdar” da beyaz perdeden sonra tv ekranlarına uyarlandı. Dizi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.  Ve Türk Malı ile Şevkat Yerimdar çıkanlar listemizde 4. Sırada yerini aldı..

 


5- BEŞİKTAŞ:

Spor Toto Spor Lig’in 33.haftasında Beşiktaş Gaziantep’i 4-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. 15. şampiyonluğunu kazanan Siyah Beyazlılar formalarına 3. Yıldızı da takmayı hak kazandı.  Şampiyonluğun ardından Türkiye genelinde Beşiktaş’a gönül veren tüm Siyah Beyazlılar sokağa dökülerek doyasıya kutlama yaptı. Bizde Siyah Beyaz kulübün başarısını kutluyor ve çıkanlar listemizde 5. sırada yer veriyoruz.





     

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNENLER  ÇIKANLAR