UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANGELINA JOLIE İLE BRAD PITT YENİDEN BİR ARAYA MI GELİYOR?

Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jolie'nin yeni köşkü, boşandığı eşi Brad Pitt'le birlikte yaşadığı evden sadece üç kilometre uzakta.

ANGELINA JOLIE İLE BRAD PITT YENİDEN BİR ARAYA MI GELİYOR?

Angelina Jolie ve çocukları Los Angeles’taki Los Feliz bölgesinde yeni bir eve taşındı. Daily Mail’in haberine göre, Jolie ve çocuklarının taşındıkları yeni evin, Brad Pitt’le evli olduğu dönemde yaşadığı evin yakınında olduğu belirtildi.

Habere göre, Jolie tarafından satın alınan villa eski kocasının yaşadığı evden sadece üç kilometre uzakta. Jolie’nin, çocukların babalarını görmek istemeleri nedeniyle bu kararı almış olabileceği düşünülüyor.

Angelina Jolie’nin bu kararı, son röportajında alkol problemini çözdüğünü açıklayan Brad Pitt’le yeniden bir araya gelebilecekleri ihtimalini kuvvetlendirdi.

Kentin en pahalı evlerinden biri olarak kabul edilen yeni Jolie köşkünde, altı yatak odası, on banyo, kütüphane, spor salonu, çay salonu ve yüzme havuzu bulunuyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki ilişki 2005 yılında “Bay ve Bayan Smith” adlı filmin çekimi sırasında başladı. Ağustos 2014’te çift evlendi ve iki yıl sonra, Eylül 2016’da boşandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANGELINA JOLIE  BRAD PITT