UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARANLIK İLE MÜCADELELERİ TEMSİL EDEN YENİ AY İKİZLER BURCUNDA!

Astroloji dünyasının Messi'si doktor astrolog Şenay Yangel ikizler burcunda yeni ayın burçlara etkilerini anlattı.

KARANLIK İLE MÜCADELELERİ TEMSİL EDEN YENİ AY İKİZLER BURCUNDA!

25 Mayıs 2017 günü Yeni Ay 4 ° derece ile  İkizler burcunda gerçekleşecek. Yeni Ay da Hyades Boğa takımyıldızı ile etkileşimde olacak, Her zaman talihsizlik ve trajediden gelen gözyaşı ve üzüntüler ile ilişkilendirilen HYADES,i  Mitolojik değerlendirme ile ele alalım. AKHERON Nehri kuzeybatı Yunanistan’da akar. Bu nehrin acımasız tanrı Hades’in hükmettiği yeraltı dünyasının 5 nehrinin birinden doğduğu anlatılır. Ölülerin ağzında bir Yunan sikkesi taşıyan ruhları, Hades’in karanlık krallığının bir ferdi olmak üzere. Kharon tarafından bir başka yeraltı nehri olan Stiks’ten geçirilirdi. Ağzında sikke olmayanlar nehrin öteki tarafında sonsuza dek ağıt yakarlardı. Yeraltının hükümdarı HADES, genellikle kendisi için Tepegözler tarafından yapılmış görünmezlik başlığı ve yeraltının vahşi koruyucusu üç başlı köpeği Kerberos ile birlikte resmedilmiştir. Çatallı mızrağı onun en önemli silahıdır. Bereket Tanrıçası Demeter’in kızı Persephone ile evlidir. Demeter kimse onunla evlenmesin diye Persephone’yi sakladı. Fakat Persephone çiçek toplarken Hades ona rastladı ve onu kendi karanlık krallığına götürdü. Demeter o kadar üzüldü ki tüm dünya verimsizleşti. Bitkiler meyve vermedi. Zeus, Persephone’yi kandırarak onu 4 nar tohumu yemeye zorladı. Bu her yıl 4 ay boyunca Persephone’nin yeraltına inmesi gerekiyordu. Ve annesi yas tuttukça dünya verimsizleşti. Bu mit bizlere kış mevsimini ve zorlukları açıklıyor.


Robson a göre Hyades sabit yıldızı. Ani olaylar şiddet zehirlenme ve finansal konularda çelişkeler kayıplar ile ilişkilidir. Hyades'in ünü, suyla olan bağı sebebi ile. Yağmurlu Yıldız olarak da bilinir çiftçiler denizciler için yağmur ve fırtınaları öngörür.

Bu yeni ay ile olumsuz düşünceler depresyon eğilimi artabilir.. Bununla birlikte, disiplin ve doğal afetler de artış söz konusu olabilir.

Reinhold Ebertine, göre ise Hyades cinsel dürtü, kendini koruma ve açgözlülük, şaşırtıcı bir hayat, aşırı ve haince yollarla çarpıcı bir artışa ve iktidar da kalabilmek için prestij çabaları ile ilişkilendirilmiştir. Güç ve dayanıklılığın diğer insanları sömürmek için kullanılmaması son derece önemlidir.

Robson'a göre, Hyades'deki Güneş ve Ay'ın açıları eşcinsellik ile de bağlantılıdır.Yüksek öğrenime duyulan arzu, talihsizlik, karışık düşünce veya çalışmalar kesintiye uğrayabilir. Robson ayrıca sahtekarlıklar , hastalık, rezalet, kötü görüş ve göz yaralanmaları, baş yaralanmaları, cinayet ve şiddetli trajedik olaylarla da ilişkilendirilmiştir bu sabit yıldızı.

 

Doğum haritalarında 6 Derece ile İkizler yerleşimine sahip olanlar bu enerjilerden daha yoğun etkilenecekler.

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar aşk hayatınızda can sıkıcı durumlar mali konularla ilişkili sıkıntılar daha etkin bir şekilde sizleri zorlayabilir ve aşk hayatınız üzerinde derin etkiler yaratabilir. Mevcut ilişkilerde güç ve kontrol Kıskançlık aşırı sahiplenme gibi davranışlar ilişkilerde iplerin gerilmesini etkin hale getirebilir. 

Genel olaraksa ilişkilerimizde baskın davranışlar içinde olma eğilimi yolunda giden konularda bile sarsıcı ve ani olayları getirebilir. Sakinlik sen ben çatışması içine girmemek İKİZLER Yeni Ay’ının karanlık yansımalarını aşmamıza yardımcı olacaktır.

Sağlıksız güvenden yoksun ilişkiler bir anda bitebilir. Yaşadığımız herhangi bir talihsizliği zorluğu, ne kadar önemli ya da önemsiz olursa olsun dikkate almalı ve düzeltmek için çabalamalıyız.  Ancak böylelikle dönüştürebilir ve zorlukları arkamızda bırakabiliriz. 2016 yılının Ağustos ayından bugüne yaşadıklarımızı düşünmeli takıntılarımızı saplantı haline getirdiğimiz duygu ve alışkanlıklarımızı İkizler Yeni ayı ile daha iyi hale getirmek için çabalamalıyız. Karanlık ancak ışığın gücüne yenilecektir. Şimdi ya kendi ışığımızla aydınlanır ya da süregelen karanlıkta daha da aşağıya çekilir hırsın öfkenin esiri olarak alt etmek üstün gelmek için yakıp yıkmaya devam eder ve sonunda kendi ateşimizin odununu harmanlayarak cehennemin içine düşeriz. İlişkilerimiz aile hayatımız işimiz ve sürekli çarpışma halinde olduğumuz kavgalarımızı sonlandırıp hayatımıza yeni bir pencereden bakabiliriz.

İkizler Yeni ayı ile kendimizi sorgulayalım.

Ben Kimim?

Hayat Amacım Nedir?

Mutluluklarımın ya da Mutsuzluklarımın sorumlusu kim?

Kendim için insanlık için beni sevenler için ne yaptım? Yada Ne yapmadım?

Günümün ne kadar saatini şikayet ederek, Ne kadar saatini üreterek geçiriyorum?

Sevgi ne demek ti?

Sabır bana ne kadar yakın ya da ne kadar uzak?

Kendimize başkalarının aynalarından değil kendi vicdan aynamızdan bakarak vereceğimiz cevaplar la şekillenen güzel günler görmeniz dileklerimle.

Yeni Ay Anlamı

Yeni  ay, bir döngünün sonunu ve yeni 28 günlük ay döngüsünün başlangıcını temsil eder. İkizler Yeni ayı ile, Her hangi bir konuda yeni bir başlangıç yapmak, yeni bir yaprak açmak yeni proje başlatmak için mükemmel bir zamandır.

Geleceğimize yönelik planlarımızda tüm olasılıklar şimdi gerçeklerin masasının üzerindedir. İlerleme yapmak için yeni ve yaratıcı yollar ararken eski alışkanlıklar, kalıplaşmış davranışlar ve inançlarımızı sorgulayabiliriz.

25 Mayıs İkizler Yeni Ayının etkisi, 23 Haziran a kadar 4 hafta sürüyor. Yeni bir başlangıç yapmak ve yeni projeler başlatmak için en iyi zaman dilimi.

Koç Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar,

25 MAYIS 2017 İKİZLER BURCUNDA saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek. Doğum haritalarınızda iletişimi temsil eden 3ncü evinizde ve bu alanlarda ki konularda etkili olacak. 3’üncü ev:  Bu ev İkizlerin doğal evidir. Haberleşme, kısa yolculuklar, yakın akrabalar, kardeşler ve eğitimi temsil eder. İnsanın düşünce tarzını, çevresine uymasını açıklar. Vücutta sinir sistemi, omuz, kollar, eller, akciğer ve dili temsil eder.

 Birçok yönden sizleri cezbedecek enerjiler hakim. Kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmeli iş ve özel yaşamınızla ilgili çok fazla paylaşımda bulunmamalısınız. Aksi takdirde ilişkilerinizi sarsabilir merakınızdan dolayı bir şeyleri öğrenmeye çalışırken kendi sırlarınızı deşifre ederek zorluklar la karşılaşabilirsiniz. Ne kendi sırlarınızı ne başkalarının sırlarını ortaya dökmemeye özenli olmalısınız. Kelimelere takılıp kalmak ya da kelimeleri hoyratça kullanmak maddi manevi zararlar neden olabilir ve size güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.  İş hayatınızda da aşırı rahat davranışlar yönetici konumunda ki kişileri rahatsız edebilir ve buna bağlı beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz.

 

Boğa Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar,

25 MAYIS 2017 İKİZLER BURCUNDA saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda parayı finansal durumu temsil eden konularda etkili olacak. 2’nci ev: Bu ev Boğa’nın doğal evidir. Kişinin kazancı para kazanabileceği alanlar zenginliği ve yatırımlarını temsil eder.

Finansal ve Mali durumunuzu tekrar gözden geçirmek isteyebilir bu konularda baskı altında hissedebilirsiniz kendinizi.  Evdeki hesap çarşıya uymayabilir alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa hesap kitabın ortaya dökülmesi ile  beklediğinizden oldukça farklı bir finansal tablo ile karşılaşabilirsiniz. İyi niyetiniz finansal zorluklarla yüzleşmelere neden olabilir. Panik yapmayın yollarınızı ayırabilir kendinizi daha verimli bir şekilde ortaya koyabileceğiniz işleri tek başınıza yapmaya başlayabilirsiniz.  Böylelikle  hızlı bir şekilde toparlanabilirsiniz. İkizler yeni ayı ile finansal konularda yeni yapılanmalar içine girebilir gerçek dostlarınızı ve çıkarları uğruna sizi zarara uğratanları tanımanın olgunluğu ile yeni yapılanmalar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızsa ise sabırlı olmalı olanı biteni anlamadan tepki vermemelisiniz.

 

İkizler Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 1’inci ev: Bu ev Koç’un doğal evidir. Şifresi “Ben” kelimesi dir. Fiziksel görünüş, istek ve arzular, yüz, gözler, baş bölgesi kişinin yaşam süresini temsil eder. Belirsizlikler yaşanabilir ciddi yaptırımlar hayal kırıklıklarına neden olabilir. İlişkileriniz işleriniz de tavrınız da tutumunuzda önem kazanıyor. Geçmişte olduğu gibi sistemi işlevsel kılacak girişimleriniz de gecikmeler aksamalar olabilir. Hayatınızın bir değişim dönüşüm döngüsünde bundan dolayı  anlamakta ve anlaşılmakta zorluklar  sizi biraz korkutabilir. Neyse ki değişmeyen özellikleriniz iyi yönleriniz ve akışa ayak uydurabilme özelliğiniz ile uyumu yakalayabileceksiniz.  Hedefleriniz size ulaşamayacakmış gibi görünüyorsa, planlarınızı uygulamaya geçmekte acele etmeyin doğru zamanı bekleyin ve tekrar deneyin. Özel hayatınızda kızgınlıklar karanlık düşünceler ani ayrılıkları tetikleyebilir üzdüğünüz kadar üzülürsünüz dikkatli olun ve kelimelerinizi özenli seçerek kibirli yaklaşımlarda bulunmayın.

 

Yengeç Burcu

 Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar,

25 MAYIS 2017 İKİZLER BURCUNDA saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda. 12’nci evde etkili olacak “RUH” şifreli bu ev gizli benliğiyle doğal olarak Balık’ın ve Neptün’ün evidir. Onun içinde bu ev esrarlı, dışa kaplı bir yerdir. Herkesten gizlenen düşünce ve hayallerle ilgilidir. Ayrıca hapishane, hastane gibi kısıtlayıcı yerleri de temsil eder. Vücutta ayakları, lenf damarlarını temsil eder. Uykuyla da ilgilidir.

Kendinizi pek çok konu da dağılmış hissetseniz de başarı öyküleri yazabileceğiniz enerjiler söz konusu. Doğru zamanlamayı yapabildiğiniz takdirde. Karmaşık ruh haliniz umursamaz davranışlarınız iş ve özel yaşamınızda sorunları tırmandırabilir ve yaptıklarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Neyse ki, bilinç akışınız sizlere yeni bir yön gösterecek. Yeter ki zihninizde oluşan düşüncelere karşı koymayın. Mutlulukla, en iyi olanları değerlendirmeli hatalarınızı geliştirmeniz gereken yönlerinizi fark ederek telafi edip büyüme ilerleme için çaba göstermelisiniz. Hayatınızın dengeleri olumlu yönde değişsin istiyorsanız bencilliklerden tükenmişliğe teslim olmaktan uzaklaşmanın tam vaktidir şimdi. Uyku ile ilgili sorunlarınız varsa artabilir, Bu anlamda uzman birinden yardım alabilirsiniz. İkizler yeni ayı ile hayatınıza yön verecek rüyalar görebilirsiniz dikkate almalısınız.


Aslan Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 11’inci evde etkili olacak.  “BEKLENTELERİM” şifreli bu ev dostları, çevreyi, toplumu, yapılan işi, istekleri, hayalleri, emelleri gösterir. Ayrıca yardım kurumları, insanlığa yardım gibi konuları da içine alır. Vücutta kan dolaşımını, baldırlar ve bilekleri temsil eder.

İkizler Yeni ayı ile beklenmedik olaylar dizisi ile karşılaşabilirsiniz geri çekilmeyi isteseniz de pek çok gelişme sizleri içine çekebilir. Bununla birlikte, kamusal yaşam statünüz dikkatiniz dağılmadan ulaşmak istediğiniz merkeze doğru ilerleyecektir. İş hayatınızda sosyal bağlantılarınız önem kazanıyor. Vaat edilenlerden çok gerçeklere odaklanarak doğru kişilerle iş birlikleri yeni projeler gerçekleştirebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda bakış açınızı yenilemek değiştirmek, size inananlar için mutluluk verici olacaktır. Özel yaşamınızda ise daha önce olmadığınız kadar bilinçlisiniz. Ne istediğinize karar vererek doğru adımlar atıp aynı tekrarlardan yıpratıcı gelişmelerden uzaklaşacak huzur bulup huzur vermeyi başaracaksınız.

 

Başak Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 10’uncu ev: “KARIİYER” şifreli bu ev Oğlak’ın doğal evidir. İnsanın başarı derecesini açıklar. Buna ün veya onur evi de denir. İnsanın toplumda ne kadar yükseleceğini, başaracağı işleri bu ev açıklar. Bu evdeki uyumlu gezegenler insanın ün yapmasını sağlar. Vücutta da dizleri temsil eder. İkizler Yeni ayı ile  hayatınızda yeni bir yolculuğa başlamak için konsantre olma yeteneğiniz test edilecek hayat okulu tarafından. İkizler Yeni Ayı sıkışmış enerjinizi hızla dağıtmasına rağmen, 10. ncu evdeki etkiler, Sorumluluklarının farkındalığı ile projelerinizi tartışmak geliştirmek için olumlu etkileri beraberinde getiriyor sizlere. Son 8 aydır küçülmeye gittiğiniz belki yerinizde saydığınız konularda girişimler yapabilir ve kabul görecek enerjiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte elinizi çabuk tutmalısınız başarıyı yakalayacağınız zaman kısıtlıdır; Sezgilerinize güvenin ve bir seçim yapın. Yalnızca kendinize güvenin ve ilerleyin. Özel yaşamınızda ise neyin doğru neyin yanlış olacağını belirlemekte zorlanabilirsiniz. Yeni bir ilişki ya da süregelen ilişkiniz ile ilgili etkili kararlardan uzak durun.

 

Terazi Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 9’uncu evde etkili olacak. 9ncu ev “ORASI” şifreli bu ev Yay’ın doğal evidir. Din, felsefe, yüksek eğitim, uzun yolculuklar, yabancı ülkeler, dış ticaret ve gönül maceralarını temsil eder. Vücutta kalçalar, bacak üstleri, karaciğeri temsil etmektedir.

İkizler Yeni ayı ile seyahat planlarınızı başkalarıyla paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz. Bir sonraki maceranızı hayal etmek eğlenceli olmasına rağmen, gerçek anlamda bakış açınızı değiştirmeyi planlıyorsanız ciddi olmanız gerekir. Tahminlerinize dayanarak olumsuz düşünceler ile trajedik öyküler üretmek yerine, verimli düşüncelere odaklanın ve pozitif yaklaşımlar ile hareket edin., 9. Ncu Evinizdeki İkizler Yeni ayı ile,  Uzak Ufuklara odaklanın uzun vadeli hedeflerinizi yeniden değerlendirin. Kazandıklarınız ve kaybettikleriniz arasında ki dengeyi gözden geçirin.  Hâlihazırda iş ve özel yaşamınızla ilgili fikirlerinizi gözden geçirin ve tereddütleri acabaları bırakarak uygulamaya geçin.  Hayat kısa; Hayallerinizi gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapın. İkizler Yeni Ayı akciğerleriniz ile ilgili sağlık sorunlarına neden olabilir. Dikkatli davranın.

 

Akrep Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 8’inci evde etkili olacak. “SENİN” şifreli bu ev miras ve hukuk gibi konuları içine alır. Akrep veya Plüton’un evi olan bu kısmın dolayısıyla ölümle olan ilgisi de vardır. Yani yaşamın nasıl sonuçlanacağını belirtir. Vücutta üretim organlarını temsil eder.

İkizler Yeni ayı ile sinir sisteminiz fazlası ile hassas olabilir. Aşırı duygusal hissedebilir kızgınlıkla yaptığınız davranışlardan pişmanlık duyabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda evliliğinizde takındığınız hırçın tutumun yansıması nahoş durumlar karşısında nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Ani ayrılık kararları aldıysanız konuşmalı uzlaşma şansınızı sonuna kadar değerlendirmelisiniz. Bugüne kadar devalarca denedik dediğinizi duyar gibiyim. Olmuşları bırakın ve olmamışlar için çaba harcayın. Her gün yeni başlangıçları beraberinde getiriyorsa sizde yeni bir başlangıcı daha önce yaşadıklarınızdan benzersiz bir hale getirebilirsiniz. Yeter ki isteyin ve harekete geçin. İş hayatınızda da değişim enerjisi ile karşı karşıyasınız girişimci olmalı gökten 3 elmanın düşeceği hayallerini bir yana bırakıp kendi elma ağacınızı yetiştirip çalışıp üretip hedefleriniz için mücadele etmelisiniz.


Yay Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 7’nci evinizde etkili olacak.  “SEN” şifreli bu ev iş ortaklığını ve evliliği temsil eder. Terazinin doğal evidir. Ayrıca eş ve ortaklara olan tutumu açıklar. Evin içinde bir ışık veya gezegen varsa bu seçilerek eşi ve evliliğin nasıl geçeceğini belirtir. Vücutta böbrekler, bazı hormonlarla, sırtın altını temsil eder.

İkizler Yeni ayı ile, İlişki dinamikleri önem kazanıyor.  Ne istediğinizi sormaya teşvik eden güçlü değişiklikler ile karşı karşıyasınız. Kişisel girişimleriniz önem kazanıyor.  İkili ilişkiler ortaklıklar iş birlikleri için. Vermek istediğiniz mesajınızı doğru bir şekilde iletmek için doğru sözcükleri seçmeniz çok önemlidir. Açıklamalarınızı yapacaklarınızı  kısa ve öz bir şekilde ortaya koyun. Bunu yaptığınız anda başarılı olabileceksiniz. Özel yaşamınızda da saplantılarınızdan kurtuluş söz konusu olabilir. Yeter ki geçmişi arkanızda bırakacak gücünüzün farkına varın. Düşünün sürekli arkanıza bakarak kaç adım ileri doğru ilerleyebilirsiniz. Ve sorun kendinize keş kelerinizden neden ve ne içinleriniz den yorulmadınız mı? Şimdi başarılı ve mutlu olmak için Kalbinizi ruhunuzu özgür bırakın ve cesaretle kalıplarınızı kırıp AŞKIN içinde yerinizi alın. 

 

Oğlak Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 6’ncı evde etkili olacak.  “SAĞLIK” şifreli bu ev Başak burcu ve Merkür’ün doğal evidir. Bu ev günlük işler, disiplin, sağlık, giyim ve insana bağlı kimseleri temsil eder. Sağlık yönünden en önemli evlerden biridir. Buraya düşen burç ve varsa gezegen, insanın sağlığı konusunda iyi fikir verir. Vücutta bağırsakları ve karnı temsil eder.

İkizler Yeni ayı ile, Bir çok konuda tutumunuzu değiştirmenin hayatınızı iyileştirmenin en iyi yol olduğunun doğru olduğunu fark edip kabullenebilirsiniz. Fakat eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak kolay olmayacaktır. Ne diyor du Hz. Mevlana Zor diyorsun, Zor olacak ki İMTİHAN olsun. Yükümlülükleriniz sizi çelişkilerde bırakabilir ve rotanızı zorlaştırabilir. Kendinize kızmayı bir yana bırakın pozitif düşünün her anın kıymetini kabullenin. Bugüne kadar kayıp giden zamanı geri getiremeyeceğinize göre bu anla birlikte güzelliklere odaklanın. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek istiyorsanız yapın ofisinizi evinizi küçük dokunuşlarla yenileyin. Kendinizi aşkla sevgiyle pozitif titreşimlerle yenileyin ve hasret kaldığınız aşkı güveni kazancı yakalayarak sahip çıkın.  İkizler yeni ayı ile iş hayatınızda bu dönemde  yaptığınız küçük kazançlar zamanla büyüyecek. Sağlığınız ile ilgili konularda bağırsak tembelliği ve spazm problemlerine karşı dikkatli davranın.

 

Kova Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 5’inci evde etkili olacak.  “AŞK” şifreli bu ev Aslan’ın doğal yeridir. Bu ev sevgi, çocuklar, eğlence, toplum yaşamı, yaratma gücü ve talih oyunlarını simgeler. Vücutta da kalbi, atardamarları, bel kemiği ve sırtı temsil eder.

İkizler Yeni ayı ile birlikte, İş ve aşk hayatınızda azami seviyeye kadar gerilebilir kendinizle ilgili yapmak istediğiniz pek çok şeyi yapacak zaman bulamayabilirsiniz.  Zamanla yarışmaya devam ederseniz kaybedersiniz. Önemli olan zamanı değerlendirmek ve her bakımdan verimli kılabilmektir. Aşk hayatınızda şanslı enerjiler söz konusu tek taraflı kararlardan bencillikten uzak durabildiğiniz takdirde değerlendirebilirsiniz. Yalnızlıktan şikayet etmektense zevk alacağınız alanlara yönelmeli evrenin muhteşem doğasının melodisinde yenilenmelisiniz. İş hayatınızda dengesizliklere neden olan kişiler ile sorunlarınızı ele almalı sorumsuz kişilerin hatalarını üstlenmeyeceğinizi ifade etmelisiniz. Riskli işlerden uzak durmanız var olan şartları korumanız faydanıza olacaktır. İkizler Yeni ayı ile sert sporlardan uzak durmalısınız ani hareketlerinizden dolayı omur bölgenizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

 

Balık Burcu

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar,

25 MAYIS 2017 saat 11:44 te 4 derece ile YENİ AY gerçekleşecek ve doğum haritalarınızda 4’üncü evde etkili olacak. “AİLEM” şifreli bu ev yuvaya aittir. Yengeç’in doğal evidir. Anne ve baba, aile yaşamını buraya düşen burç belirler. Bu eve Jüpiter, Venüs gibi yıldızlar düşerse insanın yuvasında mutlu olacağı anlaşılır. Vücuttaki mide, göğüsler ve solunum yollarını temsil eder.

İkizler Yeni ayı ile, İç dünyanızda yaşadığınız şeyleri güvendiğiniz birine açıklama paylaşma içgüdünüz yükselecektir. Fakat konuştuklarınızın gerçekçi olmasına ve konuştuğunuz insanın güvenilir biri olduğuna dikkat etmelisiniz. Aksi halde ailenizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal Güvenlik Merkezinizi güçlendirerek kişisel ihtiyaçlarınızı belirleyeceğiniz ilham perileriniz sizler ile ilerleyecek. İş hayatınızda ailevi konularda belirsizlikler yorucu olabilir ve birbirinizden habersiz yaptığınız konuşmalar aile bireyleri ile ilgili sorunlara neden olabilir. BEN merkezli olmadan sorunlara yönelmeli anlayışla en zorlu sınavı bile başarı bir şekilde tamamlayabileceğinize herkesten önce kendiniz inanarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınız da eş ya da sevgiliniz ve aileniz arasında kalabilir. Aile bireylerinizin ön yargılı tavırlarını kırmakta zorlanabilirsiniz.

 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL