UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEV OPERASYON! DİKKAT HER YAZ PİYASAYA SÜRÜLÜYOR!..

İstanbul Fatih’te bir işhanına yapılan baskında binlerce gözlük ve kol saati ele geçirildi. kullananlarda kanser hastalığına neden olan gözlük ve saatlerle birlikte kaçak tütün ve elektronik sigaraların da ele geçirildiği baskında, Suriye uyruklu 2 şahıs gözaltına alındı.

DEV OPERASYON! DİKKAT HER YAZ PİYASAYA SÜRÜLÜYOR!..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri yaptıkları alan ve istihbarat çalışmalarında, piyasaya tezgahtarlar üzerinden taklit ve kaçak gözlük, kol saati, elektronik sigara ile tütün ve pipo süreceğini belirlediği bir şebekeye takibe aldı.

Yapılan takip ve izlemelerde Fatih Süleymaniye mahallesinde bir işhanının Bodrum katını kiralayıp burada kaçak ve taklit malları depoladığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi.

Uzmanlar tarafından yapılan incelemede kanser ve zührevi hastalıklara neden olan kanserojen madde ve bakteriler taşıdıkları belirlenen kaçak ve taklit malların sahibi olarak Suriye uyruklu M.H.A ile F.K. ve Türkiye uyruklu H.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Detaylı incelemeye alınan taklit ve kaçak mal ve eşyalarla ilgili inceleme devam ediyor

Düzenlenen operasyonda 9385 adet kaçak ve taklit kol saati, 5665 adet kaçak ve taklit güneş gözlüğü, 30 adet ünlü firmalara ait taklit spor ayakkabı, 10 adet elektronik sigara 610 adet sarma sigara tütünü ile 6400 adet puro ele geçirildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkanser  operasyon