UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEMİL İPEKÇİ: BENSU SORAL’IN ELBİSESİ HAMAM ŞALVARI GİBİ OLMUŞ!

İçerde dizisiyle büyük bir üne kavuşan Bensu Soral 70. Uluslararası Cannes Film Festivali’nde giydiği elbiselerle olay oldu! Ünlü modacı Cemil İpekçi de Bensu Soral'ın Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseyi eleştirdi.

CEMİL İPEKÇİ: BENSU SORAL’IN ELBİSESİ HAMAM ŞALVARI GİBİ OLMUŞ!

Bu yıl 8.si düzenlenen Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması'nın Çukurova Bölgesi finaline katılan Cemil İpekçi oyuncu Bensu Soral'ın Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseye yorum yaptı.

KIZIN GÜZELLİĞİNİ MAHVETMİŞ

Bensu Soral'ın giydiği yeşil elbiseyi eleştiren Cemil İpekçi, "Vücudu ve yüzü çok güzel bir kız ama elbise çok kötü. Elbise Bensu'nun bütün güzelliğini mahvetmiş. Cannes Film Festivali'ne böyle bir elbiseyle gidilmez. Çok abartılı bir elbise giyebilir, çok dekolte de giyebilir ama estetik olması gerekiyor. Eteğin kısalığıyla yanından hamam şalvarı gibi sarkan parçaları çok anlamsız buldum" diye konuştu.

"BEN VARIM" DEMELİYDİ

Modacı Neslihan Yargıcı da Bensu Soral'ın kıyafetini değerlendirirken "Sıradan bir nişan kıyafeti gibi olmuş. Böyle bir yerde Türkiye'yi temsil eden bir kişinin çok daha ehil elden daha görkemli, 'ben varım' diyen bir kıyafet taşıması gerekiyordu" açıklamasında bulundu.

Bensu Soral, sinema ve sanat dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan 70. Uluslararası Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen özel bir etkinliğin konuğuydu.

Dondurma markası Magnum'un, moda devi Moschino'nun yaratıcı yönetmeni Jeremy Scott'un işbirliğiyle düzenlenen partide Bensu Soral’ın giydiği yeşil elbise sosyal medyayı ikiye böldü.

Selma Çilek imzası taşıyan yeşil saten elbiseyi görenlerin çoğu elbiseyi ve tasarımcısını eleştiri yağmuruna tutarken kimi de Bensu Soral’ın güzelliği sayesinde elbiseyi de çok iyi taşıdığını belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13