UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT BOZ VE ASLI ENVER’DEN KARŞILIKLI GÖNDERMELER!..

Murat Boz ve Aslı Enver ayrıldıklarını bir türlü açıklamıyor, ancak sosyal medyadan sık sık şarkı paylaşıyor. İkilinin paylaştığı manidar şarkılar ayrılık yok, kırgınlık var anlamı doğuruyor.

 MURAT BOZ VE ASLI ENVER’DEN KARŞILIKLI GÖNDERMELER!..

1,5 yıllık ilişkilerini iddialara göre yaklaşık 1 ay önce noktalayan Murat Boz Aslı Enver çifti, Murat Boz'un geçtiğimiz hafta Nihal-Bahar Candan kardeşlerle Eser Yenenler'in kiraladığı villada eğlenmelerinin ardından çok konuşulmuş, ilişkinin bitişine o gecenin neden olduğu iddia edilmişti.

Murat Boz, o günden sonra ihanet yok diyerek sosyal medyadan açıklama yapmış kameralara ise “Her şeyi instagramda yazdım; onun dışında bir şey yok” diyerek ayrılık sorularını havada bırakmıştı.

Tüm bu olaylar konuşulurken bu kez de Aslı Enver'le ilgili bir iddia ortaya atılmış, güzel oyuncunun, rol arkadaşı Özcan Deniz'le hızlı gizli aşk yaşadığı ve ilişkinin Aslı Enver yüzünden bittiği söylenmişti. Sesizliğini koruyan Aslı Enver'se bu haberlerin paylaşıldığı hesaplardan birine 'Yookk Artık' yazarak iddiaları yalanlamıştı.

Yaşananlar bu şekilde soru işaretleri oluşturmaya devam ederken, Murat Boz, çıktığı konserlerde “Aslı Enver soruları sorulmasın” diye ön şart sunmuş, Aslı Enver ise Murat Boz'suz bir doğum günü geçirerek, ayrılık haberlerini doğrulayacak görüntüler paylaşmıştı.

En son trafikte görüntülenen Enver, soruları yine duymazdan gelirken, instagramının hikayesinden Simge'nin 'Yankı' şarkısını paylaştı. Sözleri bir hayli manidar olan şarkı Murat Boz'a gönderme olarak algılanırken, Boz'da bir kaç gün önce twitter’ından 'Bu Elmanın Yarısı Olmayacak' şarkısını paylaşmıştı. İkilinin sessiz kalıp sadece şarkılarla gönderme yapmaları 'bu ilişki tam olarak bitmedi ama bir kriz yaşadıkları kesin, resmen acı çekiyorlar!' yorumlarını doğurdu.

Hala tam olarak ayrıldık demeyen ikili bu krizi aşıp barışırlarsa hiç şaşırmayın...

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMURAT BOZ  ASLI ENVER