UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ ÇAKIR’DAN SERGİ! İLK ZİYARETÇİSİ KİM OLDU?

Türk sinemasına sesiyle anlam katan dublaj sanatçılarını oyuncu deniz çakır ve serdar güzel’in objektifinden yansıtan “Rabarba” fotoğraf sergisinin İstanbul ayağının açılışı yapıldı.

DENİZ ÇAKIR’DAN SERGİ! İLK ZİYARETÇİSİ KİM OLDU?

Dublaj sanatçılarını fotoğrafladığı serginin açılışında konuşan Deniz Çakır, Ben çok heyecanlıyım bugün, çünkü bu bizim 2009 – 2011 arası seslendirme sanatçılarının filmi… Antalya Altın Portakal Film festivalinin de açılış sergisiydi fakat herkes gelemedi, bir İstanbul ayağı olamadı. Bugün, böyle tek gecelik böyle biz bize özel bir gece oldu; onlara bir vefa borcu olarak. Çünkü Türkiye’de seslendirme, dublaj çok kıymetli, çok iyi yapılıyor. 

'O GÜZEL SESLERE BİR MİNNET BORCUMUZ VAR'

Deniz Çakır “Benim bir oyuncu olarak belki Serdal’ın bir reklamcı olarak hepimizin o güzel seslere bir minnet borcumuz var. Biraz onlara bir vefa borcu gibi bu sergi.” dedi.

On parmağında on marifet olan güzel oyuncu, “Benim fotoğraf merakım aslında yaprak  dökümü zamanında başlamıştı, Yaprak dökümünün yönetmeni Mesude, beni “ne kadar güzel kadrajın var’ diyerek teşvik etti. Ama bu sabah ben o kadar heyecanlandım ki sabah 5 te uyandım. Aklıma başka bir proje daha geldi, bir iki sene içinde onu da hayata geçirmeyi düşünüyorum. Dedi.

PROJE’DE BUGÜN ARAMIZDA OLMAYAN SANATÇILARIN DA FOTOĞRAFLARI YER ALIYOR

Deniz Çakır, “Bu öyle kıymetli bi projeki, çekemeden kaybettiklerimiz, ve çektikten sonra kaybettiklerimiz oldu. Maalesef dün gece Payidar Abiyi de kaybettik.  Bize kıymetli seslerini ve kıymetli anılarını bıraktılar. Ben bu geceyi bütün kaybettiklerimize ve sıcağı sıcağına olduğu için payidar abiye de segilerimi gönderiyorum.”dedi.  

Geceye Oktay Kaynarca da katıldı. “Deniz bunları çok eski çekti. O zaman Adanalı dizisi vardı. Onun dublajı yapılırken gelip çekmişti. Bayağı eski fotoğraflar aslında hepsi.”dedi. 

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeniz çakır sergi