UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

THY, AVRUPALI VE AMERİKALI HAVAYOLU ŞİRKETLERİNİ GERİDE BIRAKTI!

Ülkemizin gururu Türk Hava Yolları (THY), yolcuların havada yüzünü güldürürken arka planda da bu başarıya katkı sağlayan 25 bin çalışanının da aldığı ödülle yüzünü güldürdü. Skytrax şirketi, 2016 yılının en iyi 100 havayolu şirketi içinde THY’yi 7. sırada gösterdi.

THY, AVRUPALI VE AMERİKALI HAVAYOLU ŞİRKETLERİNİ GERİDE BIRAKTI!

Her geçen yıl yaptığı atılımlarla başarıdan başarıya koşan THY, Türkiye’yi 120’den fazla ülkede temsil ediyor. 300 noktaya uçan THY, uçuşlarında en önemli özelliği olan ikram ve güler yüzlülüğü personeli sayesinde sadık yolcularının oylarıyla bu başarıyı elde etti.

Avrupalılar bile aktarmalı uçuş yapmak pahasına THY ile uçmaları bunun en büyük göstergesi.

THY, son yıllarda hem ülkemizde hem de Avrupa’da spora verdiği katkılarıyla da göz doldurdu. 

İşte bütün bunlar THY’nin başarı çıtasını hep yükseltti. Ticari havayolu firmaları için araştırmalar yapan Skytrax şirketi, 2016 yılının en iyi 100 havayolu şirketini sıraladı. Türk Hava Yolları da her zaman olduğu gibi yine listenin ön sıralarındaydı.

Sıralamada birinciliği Emirates, ikinciliği Qatar Airways, üçüncülüğü Singapore Airlines, dördüncülüğü Cathay Pacific, beşinciliği ANAs, altıncılığı Etihad Airways, yedinciliği Türk Hava Yolları (THY) alırken, Avrupa’nın büyük havacılık şirketlerinde Lufthansa onuncu, Air France ondördüncü, Swiss Air onbeşinci, KLM yirmidördüncü, British Airways yirmialtıncı, Iberia elliikinci, Alitalia ellisekizinci oldu.

Amerikan havacılık şirketleri hem THY’nin hem de Avrupa havacılık şirketlerinin çok gerisinde kaldı: Delta Airlines otuzbeşinci, United Airlines altmışsekizinci ve American Airlines yetmişyedinci.

THY’nin başarıları, yaptığı atılımlar kıskanılacak derecede. Kıskançlıklarını direk söylemeseler de uygulamaya koydukları yasaklarla bunu başarmaya çalışıyorlar. Her kesimin tepkisini çeken laptop yasağı bunun en büyük kanıtı. Ama gördük ki onda da başarılı olamadılar. THY’nin yolcu sayısında bırakın düşmeyi artış bile oldu.

Yazımızı onların anlayacağı dilde bitirelim:

What evil would not be in your work…

Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTHY