UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'HER ŞEY MÜMKÜN' FİLMİNİN GALASINDA NELER YAŞANDI?

Her Şey Mümkün filminin gala gösterimi İstanbul İstinye Park’ta dün akşamı gerçekleşti. Bu özel geceye iş, cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler ile basın mensupları katıldı.

'HER ŞEY MÜMKÜN' FİLMİNİN GALASINDA NELER YAŞANDI?

Usta oyuncu Yetkin Dikinciler’in birbirine çok benzeyen iki adamı canlandırdığı ve bu iki adamın kesişen ve değişen hayatlarını konu alan filmi, reklam filmleriyle tanınan Alper Babayağmur yazıp, yönetti.

İddialı oyuncu kadrosuyla göz dolduran Her Şey Mümkün, daha önce hiçbir sinema filminde bir araya gelmeyen isimleri buluşturdu. Başrollerini Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın paylaştığı Her Şey Mümkün’ün oyuncu kadrosunda Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen gibi güçlü isimler yer alıyor.

Hakan Akkaya’dan özel tasarım

Düşmeyen temposu ile dikkat çeken ve ünlü modacı Hakan Akkaya’nın da kendisi olarak yer aldığı filmin önemli bölümlerinden biri olan defile sahnesinde, yurt dışından gelen mankenler rol aldı. Akkaya’nın Azra Akın’a özel olarak hazırladığı saf ipekten özel kostüm, filme damgasını vuracak.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERherşey mümkün gala