UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NEF BARCELONA İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADI!

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona'nın bölgesel resmi sponsoru oldu.

NEF BARCELONA İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADI!

Nef ve Barcelona arasındaki sponsorluk anlaşmasının detayları Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo'nun katıldığı basın toplantısında paylaşıldı.

Basın toplantısının ardından Uçankuş kameralarına konuşan Nef İcra Kurulu 

Üyesi Selçuk Çelik anlaşmanın neleri kapsadığını anlattı. Çelik ‘ Barcelona çok büyük bir kulüp aynı zamanda Türkiye’de en fazla taraftarı olan kulüp bu yüzden ilk tercihimiz Barcelona oldu. Nef, FC Barcelona'nın isim ve logo kullanım haklarının yanı sıra, reklam ve tanıtım aktivitelerinde Barcelona takımı ve oyuncularının görsel kullanım haklarına sahip olacak. ‘ dedi.

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ise ‘İnsanlar, dünyanın dört bir yanında bu oyunun peşinde yan yana durabiliyor, birlik olabiliyorlar. Bu açıdan futbol, ihtiyaç duyulan toplumsal duyguları artırması açısından önemli bir spor. Biz de Nef olarak sporun bu birleştirici gücüne inanıyoruz. 2016 yılında Galatasaray’ın ana sponsoru olmuştuk. Şimdi de dünyada en çok taraftarı olan spor kulübü FC Barcelona’ya, sponsorluğumuzla futbolun birleştirici gücüne katkı sunmayı amaçladık” dedi. Timur ayrıca bu işbirliğinin Nef’in uluslararası markalaşma hedefinde önemli bir adım olduğunu da sözlerine ekledi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnef  barcelona