UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİJİTAL DÜNYA’NIN ‘EN’LERİ YARIŞI BAŞLADI!..

Dijital dünyanın ‘en’lerinin belirlendiği “Best of dijital” gecesi yaklaşıyor. Dijital dünyanın ‘en’leri 15-21 Mayıs tarihleri arasında bestofdijital.com adresinden 15 farklı kategoride gerçekleştirilecek oylama ile sahiplerini bulacak.

DİJİTAL DÜNYA’NIN ‘EN’LERİ YARIŞI BAŞLADI!..

Türkiye’deki dijital sektörün ‘en’leri ödüllerinin sahiplerini bulacağı gecenin sunuculuğunu ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz üstlenecek.15 farklı kategoride dijital dünyanın en ünlü isimleri ve markaları ödüllendirilecek.  

Dijital dünyanın takip ettiği geceye rehberlik edecek oylamada, En İyi Facebook Fenomeni kategorisinde Cezmi Kalorifer ve Kemal Ekşioğlu, En İyi Twitter Fenomeni Memetali ve Tedaş gibi kişilerin yanı sıra kurumsal şirketlerden Akbank ve Garanti Bankası da “En İyi Dijital Banka Platformu” kategorisinde yarışıyor.

"Best Of Dijital" ödüllerinde yapılacak oylama sonucu Ülkemize yeni fakat güçlü şekilde giriş yapan Netflix, Blu TV ve PuhuTV En İyi Dijital TV Platformunda karşı karşıya gelecek.  

Gecede, Türkiye’nin; “En İyi Instagram Fenomeni”, “En İyi Toplumsal Dijital Projesi”ile “En İyi Haber Platformu”, “En İyi Dijital Radyo Platformu” ve “En İyi Mobil Oyunu” belirlenecek.

Ödül alacaklar arasında “En İyi Youtube Kanalı”, “En İyi Dijital Alışveriş Platformu”, “ En İyi Müzik Platformu” da var.

Gecede ayrıca, “En İyi Mobil Uygulaması”, “En İyi Dijital Marka Kampanyası”, “En İyi İnternet Dizisi” kategorilerinde de ödül verilecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdijital  best of dijital  en'leri