UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YA ÖZGE ULUSOY ADAMIN BİR 40’I ÇIKSAYDI…

Özge’nin hamurunda var. Rahat duramıyor. Bu yazıyı yazıp yazmama arasında gidip geldim ta ki Özge Ulusoy’un instagram’ındaki bikinili fotoğrafını görünceye kadar.

YA ÖZGE ULUSOY ADAMIN BİR 40’I ÇIKSAYDI…

Sen 6 yıllık bir ilişkiden çıkmışsın. Çıktığın adam Hacı Sabancı. Dünyanın sayılı iş adamlarından. Türkiye’nin gururu bir ailenin oğlu.

6 yıldır böyle bir adamla berabersin. Tamam ayrıldın. Herkes yolunu seçti. Olsun. Biraz eve kapan. Adamın bir 40'ı çıksın. Yıllardır seni istemeyen bir anne var. Ağzına niye laf veriyorsun hemen. Şimdi demez mi Arzu Sabancı oğlu Hacı’ya; “Bak gördün mü bu kadın seni sevmiyor” diye.

Böyle bir adamla berabersen rahat duracaktın. Geçmişine sünger çekecektin. Bunları az da olsa yapmaya çalıştın. Geçmişinle vedalaşır gibi yaptın. Hatta seni Hacı Sabancı ile tanıştıranlara bile sırtını döndün.

Ama sen bir türlü Hacı Sabancı’yı sahiplenmedin.

Çünkü Hacı Sabancı ile sırf Sabancı olduğu için çıktığını herkes biliyor. Eğer öyle olmasaydı, Hacı Sabancı’dan ilk ayrılığınızda hemen Hakan Baş ile aşka yelken açmazdın.

Hacı Sabancı’yı sevseydin, son ayrılığınızdan sonra etrafına gülücükler dağıtıp o defile senin bu defile benim o şov programı senin o parti benim gezmezdin.

Tamam Hacı Sabancı karşısında dik durmak, üzüldüğünü belli etmemek istiyorsun ama bence belli et ki kendini düşünmüyorsun bari Hacı Sabancı’yı düşün.


Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözge ulusoy  faik erdemli