UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY GAZİANTEPSPOR DEPLASMANINDAN GALİP ÇIKTI!..

80. dakikada Galatasaray'ın 2. golü de geldi. Wesley Sneijder frikikten muhteşem bir gole imza attı.53. dakikada kullanılan köşe vuruşunda bomboş pozisyonda Thiam topa yükselerek iyi vurdu, direğe çarpan top ağlarla buluştu. Galatasaray'ın golü ise Josue sağ kanattan gelen pası düzelterek topu önüne aldı ve ceza sahasının dışından çok sert bir vuruşla gelmişti.

GALATASARAY GAZİANTEPSPOR DEPLASMANINDAN GALİP ÇIKTI!..

Spor Toto Süper Lig 31. haftada Gaziantepspor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Küme düşmemek için son kozlarını oynayan Gaziantepspor evinde Galatasaray'ı yenmek istiyor. Galatasaray ise kötü gidişata son vermek istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, TT Arena’daki Kasımpaşa yenilgisinin ardından, “Bruma, Sneijder, De Jong ve Chedjou arkamdan organizasyon yapıyor” diyerek, bu isimleri hedef tahtasına oturtmuştu. Ardından toplanan yönetim kurulu, oyunculara ceza kesmeye karar verse de, bunu sezon sonuna ertelemişti. Aradan geçen süreçte değişen bir şey olmadı. Bugün Gaziantepspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Cim Bom’da, Sneijder ve Bruma kritik karşılaşmaya ilk 11’de başlayacak. İleri uçta yine Podolski’nin görev yapacağı, cezalı Tolga’nın yerine de Selçuk’un partneri olarak Josue’nin tercih edildiği öğrenildi. Sakatlığı bulunan bazı isimler de, Gaziantep kafilesine dahil edilmedi.

Gaziantepspor - Galatasaray saat kaçta hangi kanalda?

Gaziantepspor'un sahasında oynanacak olan mücadele bugün saat 19.00'da başlayacak olup Bein Sport 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

İLK 11'LER:

GAZİANTEPSPOR: Victor, Barış, Wallace Reis, Musa, Pedroso, Thiam, Fatau, Orkan, İlhan, Doğanay, Ghilas

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Ahmet, Linnes, Selçuk, Josue, Sinan Gümüş, Sneijder, Bruma, Podolski

YEDEKLER: Cenk, Eren, Garry Rodrigues, Koray, de Jong, Birhan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGALATASARAY  GAZİANTEP