UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞARININ SIRRI ORTAYA ÇIKTI! “TECRÜBE VE YENİLİKÇİ YAKLAŞIM!

As Yapı yönetim kurulu başkanı Haluk Sert 1990 yılından bu güne kadar sektörde çeyrek yüz yılı aşan bir geçmişlerinin olduğunu belirtti. Geçen çeyrek yüzyılı aşkın sürede birçok tarih eser yenileme projelerinin olduğunu bunun yanı sıra otel projeleri, konut, AVM ve ofis projeleri başta olmak üzere inşaat sektörünün birçok alanında yer aldıklarını söyledi.

BAŞARININ SIRRI ORTAYA ÇIKTI! “TECRÜBE VE YENİLİKÇİ YAKLAŞIM!

450’nin üzerinde şantiyelerinin olduğunun altını çizerek 5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat projesini başarıyla tamamladıklarını belirtti.

Haluk Sert, inşaat sektörünün dışında enerji sektöründe de yer aldıklarını kaydetti.
Bu başarının sırrını ise kısaca özetleyerek Yılların verdiği tecrübe ve yenilikçi yaklaşımlarımız, dinamik algılarımız ve günceli yakalama konusundaki özen ve ısrarımız As Yapının temel kuralı olduğunu açıkladı

2010 yılında yeniden yapılanmaya gittiklerini bu yapılanmanın genel olarak şehrin yeni siluetine katkı sağlayacağı estetik yapılar üreten projeler olduklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının da hız kazandığını belirterek kentsel dönüşüm felsefelerinin sosyal dokuya ve kişisel mülkiyet hakkına saygı, çevreye duyarlı olmanın temel ilkelerini oluşturduğunu söyledi.
“Geçmişten bir şehir sakla,  geleceğe bir şehir tasarla”  sloganıyla faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Haluk Sert son dönemlerde kendisini en çok heyecanlandıran projenin As20 Maslak önemli bir dönem noktası sözleriyle ifade etti.

As Yapı yönetim kurulu başkanı Haluk Sert, Mahmutbey kentsel dönüşüm projesinin ise genel olarak 184 m² arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde toplam 1.120 konut ünitesi olduğunu bunun yanı sıra iser 12.480 m² satılabilir perakende alan bulunduğunu açıkladı.

Sert,2017 yılının 3. Çeyreğinde Maslak, Sultangazi, Nato Yolu, Yeni Sahra ve Mahmutbey projeleri ile 2017 senesinde toplam yatırım hacimlerinin 855 milyon TL’yi göreceğini sözlerine kaydetti.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13