UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY’DA İPLER KOPTU! 'HER ŞEYİ BERBAT EDİYORSUNUZ!..'

Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından hemen soyunma odasına giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önce İgor Tudor’la ardından da futbolcularla yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı.

GALATASARAY’DA İPLER KOPTU! 'HER ŞEYİ BERBAT EDİYORSUNUZ!..'

Özbek’in özellikle oyuncuları sert bir şekilde fırçaladığı öğrenilirken, belki de takımın karşısına ilk kez bu kadar gergin çıkan başkanın, sesinin titrediği ve gözyaşlarına hakim olamadığı ifade edildi.  Sinirden ağlayan Özbek, daha sonra kendisini toparlayarak yaptığı sert konuşmayı sürdürdü.

'HER ŞEYİ BERBAT EDİYORSUNUZ'

Yenilginin yanı sıra ‘ruhsuz futbol’ nedeniyle sinirlenen ve duygusal anlamda çöküş yaşayan Özbek şu ifadeleri kullandı: "Biz herksin bizi tenkit ettiği bir ortamda gecemizi gündüzümüze katarak, günde 2-3 bile saat uyumadan bu kulüp için her şeyimizi veriyoruz. Borçları kapatabilmek için kapı kapı dolaşıp kaynak ararken, sizler hem milyonlarca Euro kazanıp hem de karşılığını vermeyerek her şeyi berbat ediyorsunuz. Bundan sonra bu kutsal formanın kıymetini bilmeyenin onu bir daha giymesine izin vermeyeceğim. Herkes ayağını denk alacak ve yaptığı hatanın cezasını çekecek. Burası Galatasaray Kulübü... Kimsenin babasının çiftliği değil."

Başkan Dursun Özbek, soyunma odasına gelmeden önce futbolcular, izinlerini iptal eden teknik direktör İgor Tudor’la tartışıyordu. Soyunma odasında ertesi gün 18.00'e idman koyduğunu söyleyen Tudor'a; Sneijder, Chedjou, De Jong ve Bruma karşı çıktı.

Tartışmaların alevlendiği anda odaya giren başkan Özbek’in futbolcuların söylediği sözleri duyduğu ve daha çok sinirlenerek “Hem top oynamıyorsunuz hem de hak etmiş gibi bir de üzerine izin istiyorsunuz. Bu nasıl iş!” diyerek tepkisini dile getirdiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİgor Tudor  Dursun Özbek