UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

8. ULUSLARARASI LİONS KISA FİLM FESTİVALİ BÜYÜK SES GETİRDİ

8. Uluslararası Lions Kısa Film Yarışması’nda filmler Büyük Jüri’nin bir araya gelerek değerlendirmesi sonucu derecelendirildi.

8. ULUSLARARASI LİONS KISA FİLM FESTİVALİ BÜYÜK SES GETİRDİ

Sonuçlar 11 Nisan 2017 Salı akşamı Zorlu PSM Drama Salonu’nda düzenlenen muhteşem bir gala gecesi kokteylle başlayarak ödüllerin açıklanması ile son buldu. Büyük final gecesi Uçan Kuş TV’den naklen yayınlandı… Genç yeteneklerin teşvik edilip, imkanlarının arttırılması amacıyla düzenlenen 8. Uluslararası Lions Kısa Film Yarışması’nda bu yıl gördüğü ilgiye yakışır bir heyecan yaşandı. Bu yıl, 212 kısa filmle kendi rekorunu kıran yarışmaya bazıları yurtdışından “ağırlıklı olarak üniversiteli gençlerimizin kendi çabalarıyla çektikleri”  birbirinden değerli eserler katıldı.


Etkinliğe aşağıdaki firmalar, şu konularda destek verdiler:

KOÇ YAPI, (Ana sponsor) nakit destekle, CONTINENTAL MERT OTOMATİV, nakit destekle, PLUMON ART OF WRITING, nakit destekle, NAZMİ BÜYÜKAKGÜL nakit destekle, KOÇ MİMARLIK İNŞAAT VE TİCARET A.Ş nakit destekle, SOFİA nakit destekle, REA BY NİLÜFER DEMİRCİ sahne kıyafetlerinin tasarım ve uygulamasıyla, MOLU DSGN 1984 LTD ödül, sahne ve diğer her türlü görselin tasarımı ile, DERYA CİLT VE MATBAACILIK matbaa işleriyle, BONDIA CAFE gala ikramlarıyla, MULTIFOCUS web hizmetleriyle, NAVİGA medya iletişimi ve diğer medya destekleriyle, ALKAN PETROL, MARKET VE TİCARET AŞ, nakit desteğiyle, DENİZ  TOLGA NOYAN yarışmanın tüm özgün müzikleriyle.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13