UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GECENİN BİR YARISI ELİNDE YASTIKLA NE YAPIYOR?

İstanbul Kağıthane’de birinin elinde yastık bulunan 2 hırsız, apartmandan koli ve çöp poşetinin içerisine doldurarak 12 çift ayakkabı çaldı. Apartman sakinlerinin isyan ettiği hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı.

GECENİN BİR YARISI ELİNDE YASTIKLA NE YAPIYOR?

Hırsızlık olayı, geçtiğimiz ay saat 04.30 sıralarında Kağıthane Merkezi Mahallesi’ndeki bir binada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, her 2 giriş kapısında da şifre düzeneği olan binaya gelen 2 hırsız, ellerindeki tornavidayla giriş kapılarının kilitlerini kırdı. Ellerinde koli ve çöp poşetleriyle içeriye giren hırsızlar, 6 katı tek tek dolaşarak toplamda 12 çift ayakkabı çaldı. Ardından hırsızlar, kolilere ve poşetlere doldurdukları ayakkabıları sırtlarına yükleyerek kayıplara karıştı. Hırsızlardan bir tanesinin apartmana yastıkla girmesi şaşkınlık yarattı.

Yastıkla gelip koli ve poşetlere ayakkabıları doldurdular

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde gece saatlerinde binaya gelen hırsızlar, önce şifre deneyerek kapıyı açmayı deniyor. Şifre girerek başarılı olamayan hırsızlar ardından tornavida ile kapıyı açarak içeriye giriyor. Diğer bir hırsız ise üst kattaki girişten girerek hırsızlığa başlıyor. Hırsızlardan biri koli ile içeriye girerken diğer hırsız da elinde yastıkla içeriye girerek çöp poşeti ile katları geziyor. 6 katı tek tek dolaşan hırsızlar, apartman sakinlerine ait ayakkabıları koli ve poşetlere doldurarak apartmandan çıkıyor. Yastıkla gelen hırsızın yine yastıkla apartmandan çıkması ise dikkat çekiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhırsızlık  yastıklı hırsız