UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BEN KAFAYI MI YEDİMDE 1 MİLYONLUK TEKLİFİ REDDEDEYİM”

Baştan söyleyeyim ne böyle bir reklam var ne de böyle bir teklif…

“BEN KAFAYI MI YEDİMDE 1 MİLYONLUK TEKLİFİ REDDEDEYİM”

Günlerdir takip ediyorum haberi. Biri attı kuyuya taşı, hiç kimse çıkaramıyor.

Neymiş efendim 12 ülkede hizmet veren Dubaili bir kozmetik şirketi, reklam yüzü olması için Nebahat Çehre’ye 1 milyonluk teklif götürmüş. Nebahat Çehre’de hızını alamamış nasıl olsa bu Arap şirketi diye 1 milyonluk liralık teklifi reddedip 1.5 milyon lira  istemiş.

Nebahat Çehre, çok hanımefendi bir kadın. Ne zaman arasam telefonunu açar, konuşur ve bilgi verir.

Daha önce kendisinin reklam fiyatını bildiğim için habere zaten inanmamıştım. Dayanamadım Nebahat Çehre’yi aradım. Yine telefonunu güler bir ses tonuyla açtı. Hal hatırdan sonra direk sordum. Gülerek, Nebahat hanım, “Niye 1 milyon liralık reklam teklifini kabul etmediniz” dedim? Nebahat Çehre’nin de yanıtı gülerek, “Faik'ciğim ben kafayı mı yedimde 1 milyonluk teklifi reddedeyim” dedi.   

O zaman sizler için biraz daha bilgi alayım dedim ve sordum: “Nebahat hanım, size gelen bir reklam teklifi ve teklif edilen bir ücret var mı?” Yine Faik'ciğim diye başlayan Nebahat Çehre, “Zaman zaman reklam teklifi geliyor. İnceliyorum. Ama daha görüşme aşamasına gelen bir reklam yok. Şu ana kadar bana bir reklam ile ilgili teklif edilen bir rakam da yok” dedi.

Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNebahat Çehre