UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA ERDOĞAN AŞK İDDİALARINA BAKIN NE CEVAP VERDİ?..

Sahne aldıkları ilk günden itibaren nefes kesen dans gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bırakan “Anadolu Ateşi” önceki gece Anadolu yakasında Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.

MUSTAFA ERDOĞAN AŞK İDDİALARINA BAKIN NE CEVAP VERDİ?..

Topluluk adına konuşan genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan “ Her gösteride mutlaka heyecan oluyor, sanki yeni oynuyor duygusundayız” diyerek duygularını dile getirdi.

Erdoğan ayrıca, birçok ülkeyi dolaşacaklarını, son durak olarak Kıbrıs’ta düzenli olarak sahne alacağız açıklamalarında bulundu.

“Disiplinli çalışan bir grubuz, Türkiye kültürüne layık olmaya çalışıyoruz, seyircimizin ilgisine layık olamaya çalışıyoruz” şeklinde konuşan Mustafa Erdoğan dün UçanKuş ekibinin ortaya çıkardığı türkücü Hatice ile aşk dedikoduları ile ilgili,“Hatice sadece arkadaşım, gösteriyi izlemeye geldi buradaki üç bin kişi gibi…birçok arkadaşımı çağırdım ama aşk iddiası söz konusu değil” açıklamalarında bulundu.

Muhabirimiz, Esra Sönmezer’in Hatice’yi arayıp “Mustafa ile baş başa yemek yemişsiniz” dediğini Erdoğan’a aktarması üzerine, “Yok öyle bir şey” cevabını veren Mustafa Erdoğan’ın panik halleri dikkatlerden kaçmadı.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13