UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FACEBOOK’TAN SÜRPRİZ KARAR! BU UYGULAMA ÇOK KONUŞULUR!

Sosyal Medya devi Facebook yeni kurmuş olduğu Facebook TV platformu için farklı kategorilerde 20 den fazla TV Show programı hazırlıyor.

FACEBOOK’TAN SÜRPRİZ KARAR! BU UYGULAMA ÇOK KONUŞULUR!

Facebook, TV Platformlarının yayılması ile birlikte Netflix, Youtube Tv, Hulu ve Amazon TV gibi rakiplerine karşı atağa geçerek ücretsiz olarak yayınlayacağı TV Showlarını hazırlamaya başladı. Farklı içerikler üretecek olan TV Showlar ile Facebook TV kullanıcısı sayısını arttırmayı hedefleyen sosyal medya devi televizyon programları pazarında bende varım diyecek.

Geçtiğimiz yıllarda duyurusu yapılan Facebook TV’nin çalışmalarında sona gelindiği ortaya çıktı.

Facebook Televizyon Programları Geliyor!

Facebook TV şuanda canlı yayın hizmeti vermekte. Belirli spor müsabakalarını canlı yayın olarak vermeye başlayan Facebook önümüzdeki günlerde ülkemizdeki izdivaç programlarına benzer bir televizyon programı hazırlayacak. Sanal ortamda yazışan erkek ve kadınları TV Show programında canlı canlı bir araya getirecek olan Facebook bunun dışında Komedi programları başta olmaz üzere Talk Show’larda yayınlayacak.

Facebook TV platformunda Show programlarının ne zaman yayınlanacağı kesin olmamakla birlikte Haziran ayından itibaren belirli aralıklar ile 20’den fazla programın yayınlanması bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfacebook  tv yayını