UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HERKES İZDİVAÇ PROGRAMLARINI KONUŞUYOR! İŞTE MERAK EDİLEN GERÇEK

Milliyet gazetesinin usta ismi Ali Eyüboğlu izdivaç programlarını değerlendirdi. İşte Eyüboğlu'nun yazısı...

HERKES İZDİVAÇ PROGRAMLARINI KONUŞUYOR! İŞTE MERAK EDİLEN GERÇEK

Hayli zamandan beri ısrarla yazdım, izdivaçlar için yolun sonunun göründüğünü… Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi çünkü. RTÜK yönetiminin yaptığı sözlü uyarılara, kesilen ‘idari para cezaları’na rağmen, aldıkları yüksek reyting ve de kanallara kazandırdıkları paranın gücüyle ‘Böyle gelmiş, böyle gider’ diyen izdivaçların geldiği nokta ortada...

Hükümetin çıkardığı KHK’dan sonra Flash TV ‘Desti İzdivaç’ı bitirdi. ‘Kısmetse Olur’un televizyon yayınını bitiren Kanal D, yarışmayı internete kaydırdı.

Zuhal Topal, format değişikliğine gideceğini, Esra Erol ise, insanların izlediği ama şikayetçi olmadığı ‘İlk günkü gibi’ program yapmaya devam edeceğini açıkladı. RTÜK de kararlı.

Çocukların izleyebileceği saatlerde evlilik programı istemiyorlar ekranda. O yüzden en küçük bir ihlalde kesecekler aylık reklam gelirinin yüzde 3’ü kadar cezayı. Kanallarla yaptıkları anlaşmalar uyarınca RTÜK cezalarını yapımcılar ödemek zorunda.

Hiçbir kanal ve yapımcı katlanamaz bu tür ağır para cezalarına. O nedenle televizyonların gündüz kuşaklarında izdivaç dönemi kapanmıştır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERizdivaç programları