UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PLANLARI ALTÜST EDEN AYRILIK! KARDEŞİM BENİM 2 ÇEKİLEBİLECEK Mİ?

Geçen ay Burak Özçivit ve Murat Boz sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile Kardeşim Benim filminin ikincisinin geleceğini duyurdu. Başrollerinden biri olan Aslı Enver’in paylaşmaması dikkat çekmişti.

PLANLARI ALTÜST EDEN AYRILIK! KARDEŞİM BENİM 2 ÇEKİLEBİLECEK Mİ?

2016 yılının en çok izlenen ikinci yapımı olan Kardeşim Benim'in devam filmi Kardeşim Benim 2'nin, yıl sonu veya 2018 başında vizyona girmesi bekleniyor.

Mert Baykal'ın yönetmenliğini üstlendiği kardeşim benim filminin, başrollerinden biri olan Burak Özçivit 24 Nisan’da instagram hesabından Murat Boz ve Aslı enver’i etiketleyip “Kardeşim Benim 2 geliyor…” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.


Aynı gün Murat Boz da kendi instagram hesabından Aslı Enver’i etiketlemeden aynı duyuruyu yaptı.


Aslı Enver ise başrolünde oynadığı filmin bu paylaşımını yapmadı….

Taşlar yerine oturuyor…

Murat Boz ve Aslı Enver çifti 15 gün önce ayrıldıklarını açıkladı.

UçanKuş kameralarına da 20 Nisan günü yani yaklaşık on beş gün önce, bir balıkçı çıkışı yansıyan iki ünlü o gün konuşmaktan kaçınmış ve soruları yanıtsız bırakmıştı.

Bu da çiftin o gün balıkçıda ilişkilerini son kez gözden geçirip ardından ayrılık kararı aldığı iddialarını kanıtlar nitelikte…

PEKİ, DEVAM FİLMİ ÇEKİLMEYECEK Mİ?..

Eğer iddia edildiği gibi yaklaşık on beş gün önce yani 20 Nisan günü çift ayrıldı ise;

Önümüzde üç seçenek oluyor…

Bunlardan biri; Aslı yeni filmde oynamayacak yerine kadroya yeni bir kişi dahil olacak.

İkincisi; sessiz sedasız ayrılıp, hala da sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş fotoğraflarını silmediklerini göz önünde bulundurursak iki medeni insan olarak aşk başka arkadaşlık başka diyerek devam filminde de iki aşığı oynamaya devam edecekler.

Üçüncü olasılık ise ki bunu kimse istemez özellikle filmi dört gözle bekleyen izleyicileri üzecek olan filmin çekimlerinin iptal edilmesi.

Bunlardan en kuvvetlisi ilk olasılık çünkü Murat Boz sosyal medyasından ikinci filmin geldiğini ayrıldıktan sonra duyurdu.

Aslı Enver ise başrolünde olmasına rağmen Murat ve Burak’ın yaptığı devam filmi geliyor paylaşımını yapmaması, artık Aslı oynamayacak ve yerine yeni biri gelecek tezini de kuvvetlendiriyor.

Şimdi bekleyip göreceğiz…

Bakalım taraflardan yeni bir paylaşım ya da açıklama gelecek mi?

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMurat Boz  Burak Özçivit  Aslı Enver