UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL’A 2 YENİ METRO GELİYOR!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ve Sarıgazi-Taşdelen-Yenidoğan Metro Hatlarının sözleşmeleri imzalandı.

İSTANBUL’A 2 YENİ METRO GELİYOR!

Yeni yapılacak olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ve Sarıgazi-Taşdelen-Yenidoğan Metro Hatlarının sözleşmeleri İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın katıldığı törenle imzalandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Hattımız 2020 yılında hizmete girecek. Artık uzak noktalar değil her taraf yakın olacak" dedi.

"2020 YILINDA HİZMETE SUNULACAK"

10,9 km'lik Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ve 6,95 km'lik Sarıgazi-Taşdelen-Yenidoğan Metro Hatlarının sözleşmesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katıldığı törenle imzalandı. Saraçhane Başkanlık Binası'nda yapılan imza törenine, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Eyyüp Karahan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, yüklenici firmalar Doğuş İnşaat, Özaltın İnşaat ve Yapı Merkezi İş Ortaklığı şirketlerinin yöneticileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Topbaş, “İstanbul için çok önemli olan ulaşımda yeni katkı sunacak olan bir metro hattımızın sözleşmesini imzalamak üzere birlikteyiz. İstanbul'umuza hayırlı olsun diyorum. İnanıyorum ki 2020 yılı içerisinde hizmete sunulacak ve böylece insanlarımız İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna rahatlıkla erişebilecek" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERiki yeni metro