UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAP YAPI’DAN MUHTEŞEM BİR PROJE DAHA: ‘TERAS KULE’

Geliştirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründen ses getiren işlere imza atan DAP Yapı, her geçen yıl değişen ve değeri artan Kartal’daki projelerine bir yenisi daha ekledi.

DAP YAPI’DAN MUHTEŞEM BİR PROJE DAHA: ‘TERAS KULE’

DAP Yapı son yıllarda müthiş ivme kazanan Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinden biri…

İmajını çok iyi bir noktaya taşıyan çıtasını devamlı yükselten DAP Yapı, 'Teras Kule' ile tekrar halkın ilgisini çekmeyi başardı.

DAP Yapı’nın Kartal’da geliştirdiği yeni projesi Teras Kule’nin tanıtımı, Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın katılımıyla dün akşam Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.

DAP Yapı, Kartal'daki projelerine bir yenisini daha ekledi. Muhteşem Adalar manzarası ve geniş ferah terasların yer aldığı Teras Kule projesinde, rezidanslar metrekaresi 6 bin 680 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Lansmanda Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Uçankuş kameralarına Teras Kule projesini anlattı. ‘ Teras Kule isminden de belli olduğu gibi büyük terasları olan bir proje. İsterseniz bu terasta jakuzi keyfi, isterseniz dalından domates koparabiliyorsunuz. Konum olarak çok güzel bir yerde, denize yürüme mesafesinde ve önünden metro geçiyor.’ dedi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdap yapı  teras kule