UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RITA ORA VE CARA DELEVINGNE MODAYA KAFA ATTI!

MET Gala’nın muhteşem kırmızı halı gösterisi hala etkisini sürdürüyor. Modanın can attığı, ünlülerin milyonlar verip hazırlattıkları elbiseler sanat eseri tadında izleyenleri büyüledi.

RITA ORA VE  CARA DELEVINGNE  MODAYA  KAFA ATTI!

Modanın, sanatı tam on ikiden vurduğu Gala'nın 2017 teması, Japon tasarımcı Rei Kawakubo ve markası Comme des Garçons’tu. Kırmızı halıda Rihanna’nın giydiği tasarımın yaratıcısı Rei Kawakubo kuşkusuz en çok konuşulan isim oldu.

MODA KIYAFET OLMAKTAN ÇIKTI

Artık giyinmek değil önemli olan, her alanda olduğu gibi moda da mesaj veriyor. Renk ve tasarımları taşıyan ünlülerin karakterleriyle özdeşleşen kıyafetler,  güzelliğin yanında duyguları damardan hissettiriyor.

TRANSPARAN FELSEFESİ

Kendall Jenner'ın transparan elbisesi galanın çok konuşanları arasında yer aldı. Vücudu saran insan bedenini tüm güzelliğiyle gözler önüne seren bu tip elbiseler çıplaklık ve estetik konusunda kalp atışlarını hızlandırıp merak duygusunu perçinliyor. Haliyle de Kendall Jenner galanın en çok konuşulan ismi oluyor.

RİHANNA HEM SIRA DIŞI HEM ABARTILI

Kariyerinde önemli işlere imza atan Rihanna artık bir şeyleri kanıtlamak zorunda değil, Rei Kawakubo tasarımıyla galada yer alan Barbadoslu güzel, kendini kıyafetin kollarına bırakıp yarattığı etkiyle hafızalara kazınıyor.

Gelecekten gelen Rita Ora ve  Cara Delevingne  modaya tam anlamıyla  kafa atmış. Saç tasarımını başka boyuta taşıyan  bu iki güzel favorilerim arasında zirvede. “Daha ne olabilir ki” dediğimiz anda karşımıza çıkan bu ikili “Evet daha çok şey var bizi bekleyen” dedirtiyor.

Kellikle mücadele edenler,  bir kez daha düşünün derim…

 

İBRAHİM KARAKUŞ

UçanKuş TV/editör

İbrahimkarakus351@gmail.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRİTA ORA  RİHANNA