UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

3. MUTLU İNSAN FESTİVALİ BAŞLIYOR!..

3. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali 5 Mayıs Cuma günü kapılarını açıyor. Festival hem akademik dünyadan hem kişisel gelişim dünyasından alanında uzman isimleri bir araya getirecek.

3. MUTLU İNSAN FESTİVALİ BAŞLIYOR!..

5-6-7 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan festival, 5 Mayıs Cuma günü saat 11:00’da kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez’in “Kalbinin Sesini Dinle” semineri ve ney üfleyişi ile kapılarını açacak, Dr. Neslihan İskit’in  “Kalp Yogası” ile devam edecek.  

Açılışın ardından, Festival ilk gününde katılımcılara zengin bir programla merhaba diyecek. Bu günün mutluluk seansları özellkle sağlıklı beden ve ruh üzerine yoğunlaşıyor. “Daha genç, zengin ve mutlu hakettiğin gibi yaşa” konuşma başlığıyla Doç Dr. Nuri Haksever, “Genç kalmanın sırları” ile Ertuğrul Akbay, “Beslenme ve Fit Beden ” üzerine tavsiyeleriyle Ece Vahapoğlu,  Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul’un “Duygusal Beyin: Bağırsak” konuşması, “Sağlıklı beden ve ruh sırlarıyla” Dr. Ender Saraç ve Hazım Körmükçü’nün katılımcılara vücutlarını çalarak nasıl kullanabileceklerini anlatacağı “Müsadenizle sizi çalabilir miyim”ritim terapisi  beden ve ruhunuz için ödül niteliğinde.

Cumartesi günü ise;  Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Mutluluktan Huzura Bir Yolculuk” isimli sunumunda beyin ruh ve beden üçgeninde, farkında kalarak mutluluğa ulaşmanın mümkün olabileceğini anlatacak. NeuroFormat’ın kurucusu Barış Muslu’nun “Neuro Aşk” söyleşisi bu üçgen içinde aşkı tamamlayacak.  Festivalin bu özel gününde tam 22 ayrı workshop gerçekleşecek. 

Festivalin son günü mutluluk ve tasavvuf yaklaşımının birarada olduğu farklı bir gün olacak. Mutasavvuf Cemalnur Sargut’un “Allah’a Ancak Aşk ile Gidilir” anlatısı, Mert Güler’in “Aşka Dönüş” isimli meditatif dansıyla buluşacak ve katılımcılar mutluluğa tasavvuf ile bir yolculuk yapacaklar. Nefes Eğitmeni Ebru Şinik’in “Nefes Teknikleri ile Detox ve Botox “etkisi workshop’u ve Suna Dumankaya’nın “Güzellik Sırları” ise günün öne çıkan diğer workshopları.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUTLU İNSAN FESTİVALİ