UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BEGÜM ŞEN YALNIZ DEĞİLSİN”

Bundan tam 3 yıl önce Begüm – Adnan Şen çifti biricik evlatları Alp Şen’i kaybettiler.

“BEGÜM ŞEN YALNIZ DEĞİLSİN”

O günden sonra Adnan Şen de eşi Begüm Şen de içine kapandılar. Dede Ali Şen’in o kahkahasından bile esir kalmadı. Fenerbahçe için her fırsatta fikrini söyleyen Ali Şen de hayata küstü. 

Bütün bunları bana düşündüren geçtiğimiz gün instagrama düşen o fotoğraftı. O fotoğrafta Adnan Şen çocuklar gibi bir köpeği besliyordu. Fotoğrafı yakın arkadaşı Siret Derman, Şile’de çekmişti.

Belki çoğunuzun bu fotoğraftan haberi bile yoktu ama benim karşıma çıkınca duygularıma hakim olamadım. Bu satırları karalama ihtiyacı hissettim.

Aklıma da ilk önce Begüm Şen’in oğlunun arkasından söyledikleri geldi. O satırları okuyunca da kafamdaki doğru bildiğim her şey alt üst olmuştu.

Begüm Şen, “Aileme ve çocuklarıma çok düşkünümdür. Alp’e kendim baktım, koynumda büyüttüm. Öyle dadılarla falan değil. Mutfakta ben Adnan’a yemek hazırlarken o lavabonun içinde oyuncaklarıyla oynardı, herkes bilir. Alp ile 17 senem dolu dolu geçti. Her gece kitap okudum, sırtını okşadım” diyordu.

Son cümlesinde Begüm Şen doğru bildiğimiz yanlışları kafamıza bir çivi gibi çakıyordu: “İyi ki o uzmanları o psikologları dinlememişim.”

Begüm Şen, “Küçükken uzmanlar “Yanınızda yatırmayın!” dediklerinde dinlemedim. Dokunmak, sarılmak çok önemli. Alp’i koynumdan hiç çıkarmadım ben. Çok mutluyum böyle yaptığım için. İyi ki oğluma doya doya sarılmışım” derken gözleri doluyordu.

Uzmanların dedikleri her zaman doğru mudur değil midir, tartışılır. Ama unutulmayan bir şey var ki çocuğumuz ne kadar sizinle yatabilir ki? Sizinle mutluysa alın yanınıza. Büyüyünce isteseniz de sizinle yatmayacak.

Beni sorarsanız..

Begüm Şen’in o samimi duygularını okuduktan sonra bana çok dokunmuştu. O günden beri 6 yaşındaki oğlum ortamızda yatıyor. Her gece ona sarılarak uyuyorum. Dediğim gibi oğlum ne kadar bizimle yatabilir ki?     

 

Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfaik erdemli  begüm şen  adnan şen  ali şen