UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN AMELİYAT MI OLUYOR?..

Arda Turan, Türk basınından çektiğini hiç kimseden çekmedi.

ARDA TURAN AMELİYAT MI OLUYOR?..

Barcelona’ya gitti onda bile hiç birimize yaranamadı.

Dört büyük firmanın projesi dediler.

Onlar parasını ödedi, Barcelona takımının cebinden beş kuruş çıkmadı dediler.

Bakın görmüyor musunuz o firmaların reklamında oynuyor transfer ücretini onlar verdi dediler.

Dediler de dediler.

Sonuç olarak Arda Turan’ın Barcelona’nın ilk 11’inde oynadığı gerçeğini değiştiremediler.

Arda Turan, sevgilileriyle konuşuldu, akrabalarıyla konuşuldu, arkadaşlarıyla konuşuldu, arabalarıyla konuşuldu, saatleriyle konuşuldu.
O yine Barcelona’da oynamaya devam etti. Geçen hafta Osasuna’ya karşı forma giydi. Takımı 7 gol atıp 1 gol yedi. Arda Turan da 90 dakika forma giydi.
Arda Turan bu hafta sonu Barcelona’nın deplasmanda Espanyol’la oynadığı maçta yedek kulübesinde yerini aldı ama sahada bir türlü yerini alamadı.

Arda Turan oynuyor oynamasına ama bir türlü takımın istediği düzeyde olmadığını o da biliyor.

Arda Turan gerçekten kasıklarından rahatsız. Hastalığı Pubis.  Kasıklarda su birikmesi. Arda’nın bu hastalığa yakalanmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi alt yapıda futbolu sert zeminde oynaması. Bir diğer etken de Arda’nın fizyolojik yapısı. Yani vücut ile bacak arasındaki orantısızlık. Pubis hastalığını tetikleyen en büyük nedenlerden biri de aşırı seks. Pubis’in en büyük düşmanı. Dikkat edin, Arda’nın kız arkadaşı olduğu ve olmadığı dönemlere bakın ne demek istediğimi anlarsanız. Arda kız arkadaşından ayrıldıktan sonra takımda daha çok oynadı, performansı arttı, gol atmaya başladı.

Bu hastalığa Almanların efsane 10 numarası Lothar Matheus da sahipti. 4 kez evlendi. Eşlerinden biri de çok güzel Sırp bir modeldi. Lothar Matheus’un bu hastalık konusunda önemli bir açıklaması var. “Eşime Çarşamba gününden sonra maçım bitene kadar yaklaşmıyorum”. Matheus’un 40 yaşına kadar top oynadığını da hatırlatalım.

Bu hastalığa sahip sadece Arda değil. Emre Belezoğlu, Uğur Uçar, Selçuk İnan, Ümit Karan, Ümit Davala ve Alex de Souza’da da var.

Bu hastalık Arda’yı çok üzüyor. Takımının her maçında sahada olmak istiyor. Takımında yerini alamıyorsa işte bu kasıklarındaki rahatsızlık yüzünden.
Şimdilik ilaç tedavisi görüyor ve sezon sonunu bekliyor. Eğer sezon sonuna kadar yapılan müdahaleler sonuç vermezse Arda Turan kasıklarından ameliyat masasına yatacak.

Gelelim Arda Turan’ın Barcelona’da kalıp kalmayacağına. Arda Turan, Barcelona’dan hiçbir yere gitmek istemiyor. Arda Turan’a verilen transfer paralarını duysanız dudağınız uçuklar.
Çin’den gelen transfer teklifi insanın başını döndürüyor. Ama Arda’nın parayla pulla işi yok. Arda’nın tek isteği Barcelona’da futbol yaşantısını tamamlamak.

Barcelona, Arda Turan’ı satış listesine koymazsa, Arda Turan başka bir takıma gitmeyi aklına bile getirmiyor, bilesiniz…

Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13