UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSASPOR-GALATASARAY MAÇI BAŞLADI!..GALATASARAY, 5-0 ÖNDE...

Galatasaray, 29. haftada Bursaspor deplasmanına çıkıyor. Zor günler geçiren Bursaspor, evinde ilk yarıyı 2-0 mağlup kapattı. Galatasaray, ilk yarıda çok baskılı bir oyun ortaya koydu.

BURSASPOR-GALATASARAY MAÇI BAŞLADI!..GALATASARAY, 5-0 ÖNDE...

29. haftanın kritik mücadelelerinden birinde Bursaspor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Geçen hafta Akhisar'a 5-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Bursaspor bugün de evinde Galatasaray'a karşı ilk yarıyı 2-0 mağlup kapattı. Bursaspor-Galatasaray büyük bir heyecana sahne oluyor. Bursaspor-Galatasaray canlı anlatım fanatik.com.tr'de.

Bursaspor-Galatasaray

Maçta ilk düdük çaldı. Maça Galatasaray başladı.

Sarı-Kırmızılı ekipte genç yıldız Bruma, çalımlarla kaleye yaklaştı ve zor açıdan topu ağlarla buluşturdu. Galatasaray, 5. dakikada Bursaspor'un karşısında 1-0 öne geçti.

Galatasaray, 7. dakikada bir kez daha tehlikeli geldi. Yasin Öztekin'in vuruşunda Bursaspor savunması topu çizgiden çıkardı.

Galatasaray maçta çok daha etkili olan taraf.

Bursaspor, dakika 14'de ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Stancu ceza sahası içinde topla buluştu. Vurdu ancak top auta çıktı.

Yine çizgiden çıktı!

Galatasaray dakika 25'te sol kanattan çok etkili geldi. Bruma ortaladı, ceza sahası içerisinde top Sabri'nin önünde kaldı. Sabri çok sert bir vuruş yaptı Bursaspor savunması yine kaleye giden topu çizgiden çıkarttı.

32. dakikada kaptan Selçuk İnan uzaktan şansını denedi ancak top farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 35'de Galatasaray bir kez daha etkili geldi. Sabri savunmanın arkasına çok güzel bir pas attı. Podolski topun gelişine iyi bir vuruş yaptı ancak top auta çıktı.

Maçta ilk sarı kart çıktı. Tolga Ciğerci, rakibi Pablo Batalla'ya yaptığı faul sonrasında maçta ilk sarı kartı gören isim oldu.

Dakika 43'te havadan atılan uzun pasa ayağını kaldırarak hamle yapan Faty, Ahmet Çalık'ın suratına vurdu. Pozisyon sonrası hakem Halis Özkahya, Faty'e sarı kart verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBURSASPOR  GALATASARAY