UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REKLAM SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURAN GECEYE SERDAR ORTAÇ DAMGASI!..

Reklam ve medya dünyasının ünlü isimleri ve çalışanları bu gecede buluştu.Ünlü reklamcı İrfan Karakaş’ın organize ettiği geceye Serdar Ortaç damga vurdu

REKLAM SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURAN GECEYE SERDAR ORTAÇ DAMGASI!..

Reklam yok, rekabet hiç yok... Eğlence var, dostluk var birliktelik var. Reklam sektörünün çalışan ve yöneticileri bu kez doyasıya eğlenmek için bir araya geldi.

Square Medya Group'un sahibi ünlü reklamcı İrfan Karakaş’ın öncülük ettiği bu gecede reklam dünyasının altın çocuğu Mindshare Türkiye’nin CEO’su Bülent Yar, UçanKuş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar ile reklam sektörünün temsilci ve çalışanları başarılarını kutlmak için buluştu.

Bütün yıl boyunca rekabet eden, müşteri çalışmaları yapan ajansların müzik ve sohbetler eşiliğinde bol bol eğlendiği gecede açılış konuşmasını İrfan Karakaş yaptı.

Ünlü reklamcı İrfan Karakaş’ın ardından konuşma yapan Bülent Yar’da gecenin birlik ve beraberlik gecesi olduğuna dikkat çekti. Gecenin ileryelen saatlerinde İrfan Karakaş, Bülent Yar ve Can Tanrıyar’da sahnye gelerek eğlenceli saatlerin tadına vardı. Serdar Ortaç eşiyle rol aldığı reklam filmini hatırlatarak kendisinin de reklam sektörüne aday olduğunu duyurdu.

Bütün yılın stresini atan reklamcılar Serdar Ortaç şarkılarıyla bol bol eğlnedi.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13