UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ DÜNYASININ MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL'E GÖRKEMLİ KUTLAMA!

Astroloji dünyasının önemli ismi Tabiri caizse astrolojinin Messi’si Şenay Yangel önceki akşam yakın dostlarının da katılımıyla doğum gününü kutladı.

ASTROLOJİ DÜNYASININ MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL'E GÖRKEMLİ KUTLAMA!

Şenay Yangel’i yakın dostları Semiha Yankı, Özgür Aras ve Oktay Seven bu özel gecede yalnız bırakmadı.

Eşi Yüksel Yangel’in sürpriz bir doğum günü hazırladığı Şenay Yangel “ Bütün dostlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum, yüce rabbime şükürler olsun, en büyük zenginlik hayatta sağlık ama güzel dostlar biriktirdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum. Onların sayesinde sabahtan beri iyi ki doğmuşum diyorum bende, var olsunlar, benimle olsunlar…” şeklinde samimi açıklamalarda bulundu.

UçanKuş’ta astroloji” programıyla her gün sevenlerinin karşısına çıkan ve gökyüzünde yaşanan son gelişmeleri doğru tespitlerle izleyicilere aktaran Yangel, gece de giydiği kuş figürlü bluzu ile göz kamaştırdı.

Şenay Yangel’in eşi  Yüksel Yangel, duygularını esprili bir şekilde ifade  ederek “18. Yaş gününü kutladığımızı biliyorsunuz zaten, çok genç olduğu için üstelik boksör kendisi, çok kötü dayak yiyorum, biraz sonra bir sürprizim daha var sizlere, beni nasıl dövdüğünü göstereceğim” diyerek geceye damga vurdu.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL