UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ'A AÇIKLADI!..DEMET'TEN GÜNDEME OTURAN O İDDİALARA YANIT!

Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşanma davasında sona gelinirken taraflar hakkında çıkan haberler gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

UÇANKUŞ'A AÇIKLADI!..DEMET'TEN GÜNDEME OTURAN O İDDİALARA YANIT!

İbrahim Kutluay ile boşanma arifesinde olan Demet Şener, bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin ile Beyoğlu’nda bir kulüpten çıkarken görüntülenmiş, gazetecilerin  “Yanınızdaki erkek kim?" sorusu üzerine de suskunluğunu korumuştu.

Şener ve Narin ile ilgili kısa süre önce yine bir iddia ortaya atılmış, Demet Şener’in 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Emre Narin ile Roma’ya gittiği ve üç gün tatil yaptıkları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hakkında yapılan haberlere açıklık getiren ŞenerUçanKuş TV Haber Müdürü Faik Erdemli’nin sorularını yanıtladı. 

Şener, hakkında çıkan aşk haberleri ile ilgili “Sorun aldatılmak değil, sorun sonrasında gelişen olaylar” diyerek durumdan rahatsızlığını dile getirdi.

Şener, ayrıca “ İbrahim bu işi uzattıkça uzatıyor” açıklamalarında bulunurken “Çıkan haberler doğru değil, yazılanlar hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum, zaten Kezban Hanım ile de görüştük, bunun üzerine daha fazla açıklama yapmanın gereği yok, diyecek başka hiçbir şeyim yok” şeklinde sitemini dile getirdi.

Evliliğinin 8 ay önce bittiğini söyleyen güzel manken bahsedilen dedikoduların kesinlikle doğru olmadığının üzerinde durdu.

14 Şubat sevgililer gününde Roma gezisi ile ilgili gazetelere yansıyan Emre Narin haberleri ile ilgili olarak “Ben Roma’ya avukatım Aslı Hatemi ile birlikte gittim, bir erkekle gitmedim” diyerek duruma açıklık getirdi.

Beyoğlu’nda da görüntülendiği Emre Narin ile ilgili olarak “ Ben kimseyle sarmaş dolaş dans etmedim, bar çıkışında hiçbir bey arkadaşımla çıkmadım, spor hocamla beraber çıktım, tabi bunlar hikaye olarak yayınlanıyor şimdi, şunu da söylemeliyim ben şuan için malzemeyim, keşke 4 yıl boyunca İbrahim’in yaptığı konuşulsaydı da benim bir bara gitmem konuşulmasaydı” diyerek yapılan haberlerin asılsız olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Son olarak Emre Narin’i tanıdığını da söyleyen Demet Şener, sevgilisi olmadığını da  üstüne basa basa söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET ŞENER  İBRAHİM KUTLUAY