UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLER VE ÇOCUKLARI ALGİDA İLE 23 NİSAN KEYFİ YAŞADI!..

Dondurmayla dört mevsim mutluluğu paylaşan Algida, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk haklarına dikkat çekmek amacıyla Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Mutlu Çocuklar Anıtı’nı sergilemeye başladı. Özlem Yıldız, Irmak Ünal, Saba Tümer, Evrim Akın, Wilma Elles, Özgün gibi ünlü isimler çocuk ve yeğenleriyle beraber 23 Nisan’ı Algida Mutlu Çocuklar Anıtı’nda geçirdiler.

ÜNLÜLER VE ÇOCUKLARI ALGİDA İLE 23 NİSAN KEYFİ YAŞADI!..

Algida, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk haklarına dikkat çekmek amacıyla Avustralyalı sanatçı Amanda Parer’in dev balonlarını Beşiktaş Barbaros Meydanın da sergiledi. Markanın, Algida Mutlu Çocuklar Anıtı adını verdiği proje, hem ziyaretçilerden hem de ünlü annelerden büyük ilgi gördü.

ÜNLÜ ANNELER ÇOCUKLARLA EĞLENDİ

Balonları meydanda ilk ziyaret edenler arasında Özlem Yıldız, Irmak Ünal, Wilma Elles, Özgün ve Saba Tümer oldu. Oğlu Demir’le alana gelen Özlem Yıldız, oğluyla bol bol vakit geçirdiğini birlikte bol bol boğuştuklarını söyledi. Oğlu Demir’in annesinin kılık kıyafetlerine çok karışmaya başladığını dile getirdi.

Sevilen şarkıcı Özgün, Down Sendromlu oğlu Ediz’le 23 Nisan’ı kutladı. Ediz’in koyu bir Beşiktaşlı olduğunu söyleyen oyuncu birlikte evde maç seyrettiklerini dile getirdi. Küçük Ediz yaptığı Kartal hareketiyle de kendini bol bol sevdirdi.

Ünlü oyuncu Evrim Akın ise alana 12 yaşındaki yeğeniyle geldi. Evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünmediğini söyleyen Evrim Akın, çocuklarla ve yeğeniyle vakit geçirmenin kendisine yettiğini söyledi.

Saba Tümer’de Algida 23 Nisan Mutlu Çocuklar etkinliğine yeğeniyle katılanlar arasındaydı. Yeni projeleri olduğunu belirten Saba Tümer, üniversitelere bir standup şov hazırlığında olduğunu da ilk kez açıkladı.

Wilma Elles ikiz çocukları Milat ve Melodi’yle 23 Nisan coşkusunu yaşadı. Ünlü oyuncu çocuklardan dolayı doğal spor yaptığını söyledi.

Irmak Ünal’da çocukları Kayla ve Vadi ile geldi. Çocuklarını böyle günlerde özgür bıraktığını söyleyen oyuncu, çocuklar bizim geleceğimiz dedi.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALGİDA