UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! "ÇEKTİĞİ VİDEOLARI ÇÖPE ATTI"

TV yazarları bugünkü köşelerinde yine oldukça önemli ve dikkat çeken konulara değinmişler. İşte sizin için derlediğimiz yazılar…

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! "ÇEKTİĞİ VİDEOLARI ÇÖPE ATTI"

MEVLÜT TEZEL - SABAH

EBRU ŞALLI YALNIZ DEĞİLSİN!

Sosyal medyada günlerdir Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf konuşuluyor. Şallı, fotoğrafın kendisine ait olmadığını söylüyor.

Fotoğrafı paylaşan yapımcı Erol Köse ise; Şallı'nın bu çıplak fotoğrafı birine DM (özel mesaj) atayım derken yanlışlıkla InstaStory'ye koyduğunu ve o pozda görünen telefon kılıfının, Şallı'nın Instagram'ındaki diğer pozlarında yer alan telefon kılıfı ile aynı olduğunu söylüyor.

Ee ne olacak şimdi, son sözü TÜBİTAK mı söyleyecek?

Yoksa Şallı, hacker kurbanı mı?

Daha önce de Arda Turan ile arasında geçen sosyal medya yazışmaları basına sızmış ve Şallı, Instagram adresinin hack'lendiğini açıklamıştı.

Son dönemde sosyal medya kazalarına hep Şallı'nın kurban gitmesi de enteresan! Nedir bu hacker'ların Şallı ile alıp veremediği!

Eğer Şallı hacker kurbanı ise yalnız değil; Jennifer Lawrence, Kate Upton, Scarlett Johansson, Emma Watson gibi dünyada birçok ünlünün çıplak fotoğrafları internete sızdırıldı.

Bazıları dikkatsizliklerinden, bazıları da hacker'ların organize saldırıların kurbanı oldu. Icloud'un hack'lenmesi birçok sanatçıyı zor durumda bıraktı.

Ebru Şallı dikkatsizliğinin kurbanı ise bu noktada da yalnız değil; eski Playboy güzeli Jenny McCarthy dişinde sorun olan oğlunun ağız fotoğrafları yerine yanlışlıkla sevgilisinin çektiği çıplak fotoğrafları dişçisine yollamıştı.

Hep ünlüler mi; bazen vatandaşlar da dikkatsiz davranabiliyor.

Edirne'de bir mahalle muhtarı, çıplak fotoğrafını WhatsApp'tan arkadaşı yerine mahallelilerle kurduğu gruba atınca ilçe karıştı. Olaya el koyan valilik, muhtarı geçici süreyle görevden aldı. Bursa Osmangazi'de bir lise müdürü, tam 203 lise müdürü ve müdür yardımcısının haberleşelim diye bulunduğu Okul Müdürleri Atama adlı WhatsApp grubuna çıplak fotoğrafını atınca açığa alınmıştı.

Özetle; bir hacker gerçekten isterse sizi her şekilde hack'ler! ICloud hack'lendi, daha ne olsun! Ya da dalgınlığınızın kurbanı olabilirsiniz. İster Ebru Şallı, ister bir muhtar olun; fotoğrafınızı paylaşırken iki kere düşünün! Hatta en iyisi özel fotoğraflarınızı cep telefonunuzda tutmayın!


ALİ EYÜBOĞLU – MİLLİYET

YOUTUBE İÇİN ÇEKTİĞİ VİDEOLARI ÇÖPE ATTI

Osmani-ye’den dönüşte Deniz Akkaya ile buluştuk Adana’da… Deniz Akkaya, Buket Büyüknacar’ın Mac Slim adlı estetik ve güzellik merkezinin açılışı için gelmişti Adana’ya. Osmaniye dönüşünce vakit bulursam uğrarım diye söz vermiştim ve sözümü yerine getirdim.

Mac Slim’de tecrübesini konuşturup, kadınların güzelleşmek için kullandığı ürün ve cihazları tanıtan Deniz Akkaya ile buradaki işini tamamladıktan sonra kebap yemeye gittik Seyhan Baraj Gölü menzaralı restorana…

Bir süre önce Youtube’da kanal açan Deniz Akkaya’ya, girdiği bu yeni mecrada işlerin nasıl gittiğini sorunca, beklemedik bir yanıt aldım.

Çıktığı yeni yolda, söz verdiklerini yerine getiremeyen ekibini değiştirdiğini açıklayan Akkaya, şunları söyledi:

“Yeni başladığım yolda 9 video çekmiş olduğumuz halde ekibin prodüksiyon ve yapım kısmından memnun kalmadığım için, yoğun bir emek vermiş olduğum videoların hepsini çöpe attım. Aralarından sadece Youtube fenomeni ve THY’nin de yüzü olan Zag King röportajını bıraktım.

Diğerlerini niye çöpe attım?

Çünkü ilk ekip, çok bilinen, sıkıcı ve sıradan bir yol çizdi. Montajda harikalar yaratacakları vaadi gerçeğe dönüşmedi. O yüzden yeni bir ekiple anlaştım. Yeni ekiple bu perşembe çekimlere başlayıp, yayına sokacağız.

Star biri, evde bilgisayar kamerasından fenomen olmuş bir sosyal medya fenomeni ile aynı yoldan gitmemeli. Aksi halde, var olan ismi zedelenir. Biz bunu erken fark ettik ve riski göze alıp, yapılmamışı yapmaya karar verdik.”

 

OSMANİYE’NİN DÜNKÜ ÇOCUKLARI

Yapımcı Arif Keskiner’in önderliğinde bu yıl ilk kez yapılan Yaşar Kemal Kültür – Sanat ve Edebiyat Festivali için perşembe günü gittiğim Osmaniye’den cumartesi akşam ayrıldım.

 kapanışı Yaşar Kemal’in doğduğu Hemite Köyü’nde yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın arifesinde çocukların uçurtma şenliği vardı. Çocuklar, uçurtmalarını Yaşar Kemal için uçurttu. Aynı günün akşamında ise Mazlum Çimen, Nida Ateş ve Mehmet Seske türkülerini Yaşar Kemal için söylediler.

Osmaniyeliler, hemşehrilerinin anıldığı etkinliklere büyük ilgi gösterince sürücüler köyde, otomobillerini park edecek yer bulmakta zorluk çekti.

Osmaniye’nin dünkü çocukları da vardı şenlikte… İlkokul öğrencileri gibi giyinip, çocukluklarındaki oyunları sahneleyen Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) üyelerinin gösterisi, izleyenlere nostalji yaşattı.

 

‘SEVİYELİ İLİŞKİ’LERİN SONU!

Türk yıldızların yeni bir aşka yelken açtığını nasıl anlarız?

“Seviyeli bir ilişkimiz var” açıklamalarından…

Bir ilişkinin nasıl başladığı ve sürdüğü değil, nasıl bittiğidir insanların gerçek yüzünü ortaya çıkaran.

“Seviyeli ilişki” bitince taraflardan biri, eski sevgilisi için “Para avcısıydı” derse, o noktadan sonra “seviye”den bahsetmek mümkün mü?

Altı yıllık bir ilişkinin ardından taraflardan birinin, “Ayrılma kararını ortak aldık”, diğerinin, “Hayır. İlişkiyi ben bitirdim” demesi de öyle…

Şov dünyamızın ünlüleri “seviyeli” başlayan ilişkileri aynı şekilde bitiremiyor nedense?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Özlemle baş edemeyince hırçınlaşır kadın, acısını da özlediğinden çıkarır; özlenenin vay haline! (Love a Lot)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları